PORTADA La Garrotxa. Brendan van Son. Arxiu Imatges PTCBG scaled PORTADA La Garrotxa. Brendan van Son. Arxiu Imatges PTCBG scaled
BLOG

Eleva els teus sentits: vola sobre la Costa Brava i el Pirineu de Girona 

FOTÒGRAF Brendan van Son

BLOG

Eleva els teus sentits: vola sobre la Costa Brava i el Pirineu de Girona 

Descobreix la màgia de volar sobre paisatges de somni a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Una invitació a viure el cel d'una manera extraordinària.

Imagina sobrevolar paisatges on el blau de la mar es fon amb el verd de les muntanyes, on cada vol és una aventura i cada mirada des del cel, un record inesborrable. Et convidem a enlairar-te cap a experiències úniques: des de vols amb globus que t’oferiran vistes panoràmiques espectaculars fins a salts en paracaigudes que t’acceleraran el pols, passant per vols en avioneta on descobriràs la magnificència de la regió des d’una perspectiva privilegiada. 

Enlaira’t cap a la tranquil·litat 

Aquest viatge comença a mil metres d’altura en un globus aerostàtic, on la tranquil·litat de volar dins d’una cistella s’uneix a l’emoció de veure el món com mai abans l’has vist. Si ets dels qui adoren la tranquil·litat de la muntanya, amb Vol de Coloms podràs sobrevolar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un paisatge únic que destaca pels seus colors ocre i terra. Aquesta companyia, a més, disposa de cistelles adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. 

Si en canvi ets dels qui senten la crida de la mar, amb Globus Empordà, podràs admirar la badia de Roses, les Illes Medes i el Pirineu, un collage majestuós per a descobrir la mar amb una nova mirada. A més, podràs fer d’aquesta experiència un moment únic, compartint un vol romàntic amb la teva parella. No oblidis que totes les experiències amb globus ofereixen un esmorzar de forquilla en arribar a terra. 

Garrotxa credit_ Vol de Coloms scaled

Vol de Coloms. Eduard Sánchez Ribot. Arxiu imatges PTCBG

Després d’un matí tranquil et proposem una aventura només apta per als amants de l’adrenalina: un salt en paracaigudes a Empuriabrava. Tant si ets expert com si vols fer el teu primer salt tàndem en paracaigudes, a Skydive Empuriabrava trobaràs la proposta que més s’ajusti a tu. Per als qui debuten, res millor que un curs de paracaigudisme per a aprendre tots els coneixements i habilitats necessaris per a convertir-te en un paracaigudista. Llest per a saltar? 

Sempre acompanyat d’un instructor professional pujaràs fins als 4.000 metres d’altura, des d’on saltaràs per a gaudir de la sensació de surar en l’aire mentre et meravelles amb l’extraordinari decorat que s’estén als teus peus. Són el Cap de Creus i el Golf de Roses a vista d’ocell, uns paratges que s’aniran acostant a poc a poc fins a l’aterratge, quan estem segurs que exclamaràs que ha estat el millor dia de la teva vida. 

Empuriabrava. Mike Burdon. Skydive. Arxiu Imatges PTCBG scaled

Empúriabrava. Mike Burdon. Skydive. Arxiu imatges PTCBG

Atreveix-te a viure el cel 

I ara que has experimentat el que és una caiguda lliure a 200kms/h, què tal si gaudeixes de la tranquil·litat de sobrevolar la increïble fusió entre el Mediterrani i el Pirineu amb un vol panoràmic en avioneta? Aquesta experiència és apta per a totes les edats, i pots fer-la amb amics o en família. Només necessitareu les vostres ganes de gaudir! Podeu triar vols que van des dels 20 fins als 60 minuts, conduït per pilots experimentats, per a descobrir cales recòndites i paisatges muntanyencs apartats. 

Costa Brava. Anna Pla Narbona. Arxiu Imatges PTCBG scaled

Costa Brava. Anna Pla-Narbona. Arxiu Imatges PTCBG

Creus que has esgotat totes les opcions de solcar l’aire? Si t’has quedat amb ganes de més, hem deixat per al final una última aventura en la qual potser no hauries pensat: l’oportunitat de convertir-te en pilot per un dia. Sí, sí, has llegit bé, podràs portar els comandaments d’una avioneta! Però tot al seu temps: primer rebràs una sessió teòrica de pilotatge bàsic en la qual aprendràs els fonaments del vol i l’aerodinàmica, sabràs com funciona una avioneta i rebràs una introducció al pilotatge. Quan et sentis preparat, posa’t les teves auriculars i agafa els controls de l’avioneta. Podràs fer maniobres bàsiques de vol i intentaràs mantenir el rumb mentre navegues per les espectaculars cales de la Costa Brava. 

I si no vols agafar altura però et ve de gust gaudir de la sensació de volar, pots optar pel Túnel del Vent. 

Si vols saber més sobre vols amb globus, paracaigudisme i vols amb avioneta, fes clic en els enllaços. 

Saltar al contingut