Gent volant gopro Prer Cals Gent volant gopro Prer Cals
BLOG

Vol amb globus per redescobrir el Pirineu i la Costa Brava des d’un balcó a mil metres

BLOG

Vol amb globus per redescobrir el Pirineu i la Costa Brava des d’un balcó a mil metres

Probablement no hi ha una vista més privilegiada que la de l’ocell, des de la plenitud que ofereix l’alçada i amb la majestuositat del silenci que es respira allà dalt.

Baix Emporda. Dani Salva. Arxiu Imatges PTCBG scaled

La plana del Baix Empordà, amb el castell del Montgrí al fons

De volar no en sabrem, ja ho tenim assumit, però enfilar-se en un globus és la sensació més semblant que podem trobar, fent el badoc des d’una cistella on s’hi concentren emocions i sensacions, amb un territori únic sota els peus. Al Pirineu de Girona i la Costa Brava hi ha diverses empreses que us ofereixen la deliciosa experiència de contemplar-ho tot des d’un balcó a mil metres d’alçada, de poder resseguir amb la vista la multitud de pobles i ermites perdudes per les muntanyes, els infinits camps de conreu de les planes i valls, el perfil retallat d’uns cims que des de tan amunt semblen molt més assequibles i les cales i platges que dibuixen tota la línia de la costa.

Castellfollit de la Roca. . Arxiu Imatges PTCBG scaled

Sobrevolant Castellfollit de la Roca

Sortides de vol amb globus per la Garrotxa

Tot i que el globus queda en mans dels capricis del vent podreu escollir si voleu gaudir de paisatges interiors o marítims. A Vol de Coloms us proposen sortides des de Santa Pau per sobrevolar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un paisatge únic en contrastos i colors i majestuós des de l’aire. Els globus d’aquesta companyia tenen cistelles adaptades per a persones mobilitat reduïda, un valor afegit per viure amb emoció i intensitat l’experiència del vol de forma inclusiva i accessible.

Pla de lEstany. . Arxiu Imatges PTCBG

Una vista privilegiada de l'estany de Banyoles

Sortides de vol amb globus per l’Empordà

Si sou més de mar i voleu captivar-vos amb una panoràmica inèdita de la Costa Brava, fluint amb l’aire, teniu a Globus Empordà que us enfilaran amunt per admirar la badia de Roses, les Illes Medes i el Pirineu, pobles medievals i tots els contrastos paisatgístics de les diferents èpoques de l’any. Amb sortida des de Colomers, amb ells podreu descobrir racons que ni imaginàveu.

Badia Roses

Sobrevolant la badia de Roses

Aquestes empreses ofereixen, a més, tots els serveis complementaris que us caldran per gaudir d’una jornada segura i confortable. Fan el trasllat del grup fins a la zona d’enlairament, seguiment per carretera, serveixen esmorzar i brindis i servei fotogràfic.

Es tracta de redescobrir amb una nova mirada un territori espectacular des de tots els angles, però que sempre amaga alguna perspectiva inèdita.

Fotos: Vol de Coloms, Globus Empordà, Dani Salvà, Arxiu d’imatges PTCBG

 

Saltar al contingut