Blog

Be Inspired

T’apropem un tastet de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Dels nostres paisatges. De la nostra gastronomia. De la nostra cultura. De tot el que podràs viure i gaudir en la teva propera visita.

 • Rutes culturals i del benestar per el Pirineu de Girona

  Escrit per: Dani Chicano

  23/09/2023

  Un llibre electrònic editat pel Patronat de Turisme de la Costa Brava, "Un viatge sensorial II", a càrrec de la foto-periodista i escriptora de viatges Kris Ubach, us guia en un viatge diferent de coneixement del Pirineu de Girona partint des d’un punt de vista singular: la cultura i el benestar.

  Escrit per: Dani Chicano

  23/09/2023

 • Descansar, una part essencial del viatge! 

  22/08/2023

  La Costa Brava i el Pirineu de Girona us esperen per desconnectar i per reconnectar! El vostre viatge serà una suma d’experiències i de vivències coneixent la nostra cultura, d’emocions gaudint de la nostra gastronomia, de records passejant pels nostres petits pobles ... i, entre tot això, una menció especial pel lloc on estareu allotjats, que us faran sentir com a casa.

  22/08/2023

 • Els banys àrabs: joia de la corona gironina

  Escrit per: Dani Chicano

  14/09/2023

  Els banys àrabs són una de les joies de la corona de Girona. És un dels monuments que més visitants atrau, especialment durant la mostra Girona, Temps de Flors. En aquest post descobrim les interioritats d’un monument que, malgrat dir-se banys àrabs, són en realitat uns banys públics d’estil romànic.

  Escrit per: Dani Chicano

  14/09/2023

 • La vida intensa de les Festes del Tura d’Olot

  Escrit per: Dani Chicano

  08/09/2023

  L’any 1997, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va declarar les Festes del Tura d’Olot com a Festes d’Interès Nacional. Això és la conseqüència lògica del fet que els gironins sabem, des de sempre, que les del Tura són de les millors festes majors del país. Què no us heu de perdre? Us ho expliquem!

  Escrit per: Dani Chicano

  08/09/2023

 • Del passat al present: un recorregut per la fascinant història del golf a la Costa Brava

  Escrit per: Elisa Bernal Vico

  07/09/2023

  La Costa Brava és coneguda per les platges de somni, els paisatges pintorescos i els pobles encantadors. Tot i això, pocs saben que aquesta part de Catalunya també té una rica història en el món del golf. Des dels primers camps de golf fins als tornejos internacionals, la Costa Brava s’ha convertit en una destinació de golf de primer nivell. En aquest article, us explicarem la història d’alguns dels camps i dels jugadors que hi estan relacionats.

  Escrit per: Elisa Bernal Vico

  07/09/2023

 • Sis rutes perquè tothom gaudeixi de la bicicleta

  Escrit per: Txell Vila

  07/09/2023

  Si et vols sentir lliure i independent, si vols millorar la teva forma física o si vols dormir millor, agafa la bicicleta! Avui us portem beneficis per al cos, la ment i l’esperit amb la proposta de Play & Train i We Bike Together, un programa que promou l’esport per a tothom, concretament, el ciclisme adaptat. Aquí teniu un recull de rutes per gaudir de la bicicleta a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

  Escrit per: Txell Vila

  07/09/2023

Saltar al contingut