SDE7 SDE7
BLOG

Paracaigudisme a Girona, el salt més emocionant de la teva vida

BLOG

Paracaigudisme a Girona, el salt més emocionant de la teva vida

francesc sola avatar

Quan has saltat en paracaigudes una vegada mai més tornes a mirar el cel de la mateixa manera. Moltes vegades parlem de viure o regalar experiències, i aquesta n’és una carregada d’adrenalina, però en porta tanta que ja us ho advertim: enganxa! I què millor que viure un dia memorable de les vostres vides que fer-ho al cor de l’Alt Empordà, on s’hi troba un dels centres referents al món en paracaigudisme

A Skydive Empuriabrava tenen diferents propostes per citar-te amb el cel, i la més adequada si us estreneu en aquesta aventura és el salt amb paracaigudes amb tàndem. Tots els qui han practicat paracaigudisme han passat per aquí, pel primer salt, entre els nervis i l’emoció, entre el dubte i les ganes, la por i l’atreviment. Fins que des de 4.000 metres, el món s’atura i tu saltes. Sempre t’acompanyarà un instructor professional amb milers de salts d’experiència, i qui et farà gaudir de cada segon de la caiguda lliure que dura al voltant d’un minut. Tot i baixar a 200 km/h, lluny de sentir una velocitat desorbitada notareu com floteu en l’aire, i com domineu un espai que era inimaginable fins aquest moment.
Arribats a 1.500 metres del terra l’instructor obrirà el paracaigudes i us esperen 5 minuts de suau descens, amb un extraordinari decorat sota els vostres peus. El Cap de Creus i el Golf de Roses a vista d’ocell, uns paratges que s’aniran apropant a poc a poc, fins arribar el moment de l’aterratge i la rebuda dels vostres familiars i amics. I sí, llavors podreu riure i plorar, explicar que avui heu saltat, i que heu viscut un dels moments més emocionants de la vostra vida.

SDE11

Formacions impossibles

Els millors equips del món han escollit Empuriabrava per venir a fer els seus exercicis a l'aire

Prop de tres milions de salts damunt la Costa Brava

Skydive Empuriabrava és un centre de paracaigudisme a Girona i és el més gran d’Europa i porta acumulats uns 3 milions de salts. L’excel·lència d’aquest equipament passa per una oferta completa al paracaigudista, una situació geogràfica privilegiada, una flota d’avions única al continent i un equip d’instructors amb una altíssima experiència, que garanteixen en tot moment la seguretat dels saltadors. No hi ha paracaigudista al món que no conegui aquest tros de cel tan especial de l’Empordà, que ha acollit diversos campionats mundials i ha vist realitzar diversos rècords Guinness de salts simultanis, vols en formació, caiguda lliure i tota mena de malabarismes aeris.

Si per aquest estiu busqueu una activitat que marqui un abans i un després a les vostres vides, aquí teniu una proposta que us farà conquerir el cel abans de tornar a posar els peus a terra.

SDE6

Salts amb tàndem

Els salts sempre es fan amb un monitor expert, que acumula milers de salts

Titulacions i incentius per empreses

Més enllà dels salts amb tàndem, que són el producte estrella, a Skydive Empuriabrava també ofereixen cursos teòrics i pràctics per obtenir la llicència de paracaigudista. I un cop amb el títol a la butxaca, els aficionats poden llogar i disposar de tots els serveis per gaudir d’aquest esport les vegades que vulguin.

Al mateix temps, hi ha una interessant oferta d’experiències i serveis adreçats a grups d’empreses.

Saltar al contingut