experiencies vol panoramic costa brava c skydive empuriabrava tandem experiencies vol panoramic costa brava c skydive empuriabrava tandem
BLOG

Vols amb avioneta per descobrir la fascinant bellesa de la Costa Brava

BLOG

Vols amb avioneta per descobrir la fascinant bellesa de la Costa Brava

francesc sola avatar

Volar i veure el món als vostres peus. Aquell vell somni de la humanitat que ha donat peu a llegendes de tota mena, aquella habilitat que no pertany a l’espècie humana però que malgrat tot és possible dur-la a terme i d’una manera ben assequible.

I a la Costa Brava i el Pirineu de Girona no només podeu volar, sinó que a més podeu escollir la manera de fer-ho. En globus, en parapent, en paracaigudes, en helicòpter o en avioneta. De volar en globus ja us n’hem parlat en altres ocasions, apropant-vos a la sensació més semblant al vol d’un ocell, fent el badoc des d’una cistella on s’hi concentren emocions i sensacions, amb un territori únic sota els peus.

Avioneta2 1 1024x768 1

Tindreu una perspectiva exclusiva de l'abrupte Costa Brava

Avui us proposem una altra fórmula de descoberta d’aquest majestuós territori que fusiona el Mediterrani amb el Pirineu, gaudint des d’un privilegiat punt de vista que no acostumem a tenir a l’abast. Es tracta dels vols panoràmics que  us ofereixen a les instal·lacions de la Terra del Cel, a Skydive Empuriabrava. És una experiència idònia per a totes les edats, en grups reduïts d’amics o amb la família.  A diferència d’altres activitats, aquesta no us requerirà res més que seure i contemplar. Això sí, l’adrenalina i l’emoció de sentir-vos únics gaudint d’un espectacle natural apassionant també les teniu absolutament garantides!

VolsIniciacioSkydiveEmpuriabrava 6 940x529 1

Una experiència d'alçada que no oblidareu

Volareu amb les mateixes avionetes que utilitzen per portar ben amunt als saltadors de paracaigudes, però en aquest cas relaxeu-vos per un vol que pot anar des dels 20 fins als 60 minuts, conduïts per pilots experimentats que en un tres i no res us faran pujar des de l’habitual punt de vista de la plana empordanesa fins a un privilegiat mirador de la immensa badia de Roses. Als vostres peus, fent-se encara més petites, cales i platges del nord de la Costa Brava, amb l’abrupte Cap de Creus dominant el paisatge. Cap a una banda quedareu embriagats per la immensitat del Mediterrani, i cap a l’altra per la imponent serralada que va prenent alçada de mar cap a terra. És el Parc Natural del Cap de Creus, que a mesura que s’enfila cap al Pirineu va remarcant cims que des d’aquí dalt us semblaran una maqueta perfectament esculpida.

119992710_10159007748191004_8441845779072031107_n

La badia de Roses des de l'aire, un autèntic espectacle natural

Ja amb l’avioneta en ple vol, el temps s’atura allà dalt. La velocitat sembla desaparèixer del vostre voltant, i amb les indicacions del vostre pilot podreu reconèixer perfectament les Illes Medes, els canals d’Empuriabrava, els Aiguamolls de l’Empordà, Cadaqués, el Cap de Creus, les ruïnes d’Empúries, l’Escala, el Cap de Begur, Port de la Selva… I si teniu algun indret especial que voleu veure d’es d’aquí dalt, el pilot us personalitzarà la ruta. Un repertori infinit de paisatge que podreu fotografiar tan com vulgueu des d’aquest punt de vista tan espectacular.

Una excitant experiència que podeu viure tot l’any i que farà que a la vostra memòria quedi gravada per sempre l’emoció d’un vol panoràmic fortament marcat pel contrast de verds i blaus, de l’extensió dels camps empordanesos amb les rítmiques onades de la Costa Brava.

 

Saltar al contingut