Festival_Vivid_Finca_Furot_Celler_Oliveda_Feelmoo Visuals_PTCBG Festival_Vivid_Finca_Furot_Celler_Oliveda_Feelmoo Visuals_PTCBG
BLOG

Vívid, el festival de l'enoturisme

FOTÒGRAF Feelmoo Visuals

BLOG

Vívid, el festival de l’enoturisme

Gaudeix de les experiències més singulars al voltant del món del vi a la Costa Brava

Des de la Ruta del Vi de la DO Empordà s’organitza cada mes d’abril el Vívid, el festival de les experiències vinícoles que converteix Catalunya, en general, i l’Empordà i la Costa Brava, en particular, en l’epicentre de l’enoturisme. Un esdeveniment únic, amb un programa de propostes exclusives perquè els visitants puguin descobrir i experimentar la viticultura a la nostra regió.

Esmorzars entre vinyes, maridatges, tasts, concerts, escapades… Any rere any, tot és possible al Vívid, un festival que aporta un plus d’innovació i sostenibilitat a les activitats que s’hi porten a terme en diferents espais i municipis de l’Alt i el Baix Empordà. Ja sigui en família, en parella o de manera individual, posa’t calçat còmode i gaudeix d’experiències sensorials úniques com per exemple passejar entre vinyes amb els col·lectius de La Cuina del Vent i de L’Empordanet, en la natura i a l’aire lliure.

Cultura del vi

El Vívid també t’ofereix l’oportunitat de combinar el món del vi i de la cultura, no només amb la degustació i el tast dels vins de la DO Empordà, els menús de degustació maridats o a través de visites guiades que permeten conèixer millor el producte i els seus productors, sinó també amb monòlegs o recitals de poesia, concerts de jazz, blues o swing, amb tastos de vins en espais singulars com Sant Pere de Rodes o el monestir de Sant Quirze de Colera, rutes de tapes creatives en alguns pobles o ciutats, o fins i tot espectacles de màgia. A més, podràs viure el plaer de despertar-te entre vinyes per acabar de tenir una experiència rodona. Tot un món d’activitats al voltant del vi i del territori per descobrir.

Si vols saber més sobre totes aquestes experiències, consulta el programa del mes de l’enoturisme al web del Vívid.

Saltar al contingut