Vol amb globus slide 0 Vol amb globus slide 0

Vol amb globus

Vol de Coloms

Vol de Coloms us proposa un viatge amb globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa des d’on podràs observar Montserrat, el Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó i el Montseny, amb els Pirineus al fons i els volcans sota els peus.

L’activitat es realitza a primera hora del matí perquè és el moment quan l’atmosfera està més estable i el vent més encalmat. El punt de trobada són les instal·lacions de Vol de Coloms, a tocar del volcà Croscat. Podreu prendre un cafè i menjar unes pastes abans de volar, mentre observeu el paisatge, feu fotografies o col·laboreu en la preparació del globus.

Les cistelles són accessibles per a tot tipus de públic. El vent marcarà el rumb del vol, que dura entre 60-90 minuts. Durant el viatge, es farà un brindis amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica i podreu degustar coca de llardons. Un cop hàgiu aterrat, anireu plegats a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia i cafè. Per acabar l’aventura, us faran entrega d’un certificat de vol.

Altres experiències d'activitats a la natura

Saltar al contingut