Hotel Spa Terraza. Roses. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 1 Hotel Spa Terraza. Roses. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 1
BLOG

La ruta de sensacions per la Costa Brava i el Pirineu de Girona

BLOG

La ruta de sensacions per la Costa Brava i el Pirineu de Girona

avatar Bibiana Motos
  • Escrit per: Bibiana Motos
  • Apassionada de la comunicació i dels paisatges bonics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

  • Data: 03/09/2020
  • Etiquetes:

Volem dibuixar junts una ruta de sensacions per la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Com te la imagines?

La calor ja afluixa però seguim amb ganes de gaudir de tot el que ens ofereix el nostre territori. Volem dibuixar junts una ruta de sensacions per la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Com te la imagines?

Una ruta per renovar-se

Et proposem trobar racons de pau i benestar amb l’oferta dels spas i balnearis, gaudir de l’estada perfecta en els seus allotjaments i escollir les millors propostes de tractaments i serveis que ens han preparat per als mesos vinents.

Captura de pantalla 2020 09 08 a las 13.51.59 1536x996 1

S’Agaró Hotel Spa & Wellness

S'Agaró.

A Roses trobareu a peu de platja l’Hotel & Spa Terraza, un indret perfecte per a relaxar-se i cuidar-se a les seves zones d’aigües i de fitness. Si seguim resseguint la línia de la nostra costa, podem aturar-nos al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro per gaudir d’una estada amb cinc estrelles i la seva oferta d’experiències per descobrir l’Empordà amb tots els sentits. Seguim navegant per aturar-nos al S’Agaró Hotel Spa & Wellness i la seva proposta orientada a la salut i als cicles vitals, amb massatges i tractaments basats en productes naturals i actius presents en el nostre entorn. A Sant Feliu de Guíxols ens espera l’Elke Spa Hotel, un nou i elegant hotel boutique de luxe ubicat a primera línia de mar. Hi trobareu piscina, jacuzzi, saunes, sales de massatges amb tractaments facials i corporals, als que podreu accedir tant si us allotgeu a l’hotel com si simplement busqueu uns moments de descans.

Hotel Spa Terraza. Roses. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 2

Hotel & Spa Terraza

Roses.

Acompanyats de la brisa marina, arribem a Lloret de Mar, una destinació turística innovadora i pionera en posar al centre el benestar. La seva àmplia oferta compta amb establiments amb impressionants vistes sobre el mar, piscines d’hidromassatges i centres de tractament, com el Santa Marta Hotel & Spa, que t’ajudaran a desconnectar de la rutina i fer salut. A més, Lloret aposta per potenciar l’alimentació saludable en els seus establiments i actualment és la població de les comarques gironines amb més restaurants acreditats amb el segell AMED d’alimentació mediterrània.

Institut Gem Wellness SPA. Lloret de Mar. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 1

Institut GEM Wellness & Spa

Lloret de Mar.

Una ruta per escapar-se

La nostra ruta de sensacions es completa amb diverses idees per desconnectar de la rutina i escapar-nos. A Caldes de Malavella, les surgències d’aigua termal són un element singular que n’han definit el caràcter des de l’antiguitat, convertint-la en un sinònim de les teràpies hidrotermals i la cura de la salut. L’Hotel Balneari Vichy Catalan és una joia del modernisme català del segle XIX, i avui és l’entorn ideal per descansar, relaxar-se i recuperar l’energia vital.

Balneari Vichy Catalan. Caldes de Malavella. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG_G 1 1536x1024 1

Hotel Balneari Vichy Catalan

Caldes de Malavella.

Per a una escapada urbana, a Girona ens esperen a l’Hotel Ciutat de Girona, per descobrir la ciutat amb intensitat i amb tots els sentits, gràcies a les seves instal·lacions i les seves experiències de turisme responsable. Per cuidar-nos amb la saviesa dels nostres avantpassats, a Aqva Banys Romans, han recuperat el ritual dels banys de l’època romana a la ciutat perquè en puguem gaudir avui. La visita a la ciutat no serà completa sense passar per Alimara Espai Salut i descobrir a la seva ecobotiga, l’assessorament en alimentació conscient i la seva oferta de teràpies naturals.

Aqva Banys Romans. Girona. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 1

Aqva Banys Romans

Girona.

Si busqueu racons especials per escapar-vos, per tot el territori gironí trobareu diversos espais dissenyats per desconnectar i gaudir d’uns dies de tranquil·litat. A Cantallops, al cor de l’Alt Empordà, trobareu a l’Hotel Can Xiquet un entorn privilegiat unes vistes extraordinàries. A la Casa Santa Elena, al massís de Cadiretes, hi trobareu la tranquil·litat necessària per acompanyar el vostre descans o fer-hi un recés. Si el que busqueu és un retir de benestar actiu, a La Bruguera de Púbol teniu diverses propostes per a tots els gustos, acompanyades de la cuina del seu propi hort i energia renovable a 100%.

Una ruta per envoltar-se de natura

Aquesta època és perfecta per gaudir de l’espai natural, per a fer excursions o caminar en silenci i sentir la bellesa de la seva llum i les seves textures. L’Hotel Resguard dels Vents, està situat a 1.000 metres d’altitud i ens permet gaudir d’unes vistes magnífiques de la Vall de Ribes respirant la tranquil·litat i el silenci dels prats i els boscos que l’envolten.

Mas Garganta La Vall den Bas. JD_Andrews. Arxiu Imatges PTCBG

Mas Garganta

Garrotxa

A la Garrotxa, el Mas Garganta és una masia rural del s. XIV a la Vall d’en Bas que ens convida tot l’any a visitar-los pel plaer de compartir i fer activitats a la natura. I Can Felicià, a Beuda, ens proposen caps de setmana intensius de desconnexió de les obligacions i de reconnexió amb nosaltres mateixos, aprofundint en la gastronomia vegetal i l’alimentació més saludable i compromesa a través de la seva oferta de tallers. L’extensa xarxa de boscos naturals de gran qualitat paisatgística al nostre territori són ideals per complementar tractaments de salut. Podem gaudir-ne al màxim a través dels Banys de Bosc de la Cooperativa Sèlvans, amb passos lents, el silenci, la relaxació, la respiració conscient, la contemplació, i una reconnexió amb l’entorn natural a través de tots els nostres sentits.

Girona. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 5 1536x1024 1

Cooperativa Sèlvans

Girona.

Una ruta per cuidar-se i aprendre

L’oferta de benestar i salut de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es complementa amb els serveis de professionals experts que ens obren les portes oferint assessorament, tallers, cursos i experiències úniques per aprendre a cuidar-nos en el nostre dia a dia.

Salut Empordà Healthcare, ens ofereixen els serveis de diverses especialitats mèdiques i quirúrgiques, serveis complementaris com reproducció assistida, revisions mèdiques i esportives i tractaments odontològics. L’Edgar Tarrés ens proposa experiències centrades en el mindfulness per trobar espais i moments de tranquil·litat saludables a les vides de les persones i les organitzacions.

Relacionat també amb el mindfulness i el benestar, destaquem a Ess Empordà, un Centre Experiencial de Benestar Artístic amb una visió innovadora inspirada en el healing art, la tradició i l’avantguardisme de proximitat. Amb ells pots desafiar la ment d’una forma divertida i diferent mitjançant tècniques terapèutiques per a treballar les emocions i els sentits, aconseguint així, l’equilibri perfecte per a sentir el teu cos i no donar tanta importància als pensaments.

La nostra alimentació saludable i mediterrània no pot faltar en aquesta ruta de sensacions. A l’EspaiCuinarSa de Matthias Hespe, amb vint-i-cinc anys d’experiència i expert en cuina macrobiòtica, podrem treballar teoria i pràctica a través del seu calendari de tallers. La Marta Romaní ens convida a endinsar-nos en la nutrició conscient amb tallers grupals i sessions personals de cuina vegetariana i vegana.

Espai Cuinar Sa. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 2 1

EspaiCuinarSa

Girona.

Si volem moure’ns per cuidar cos i ment, a Happyyoga Girona, ens proposen ioga per a tots els estats i edats en diferents disciplines que afavoreixen la salut de la columna, la nostra flexibilitat, la nostra circulació i la nostra capacitat de meditació. A Risum, hi trobarem un temps i un espai per a nosaltres, per oblidar-nos de l’estrès gràcies al ioga i la marxa nòrdica, treballant el cos de forma equilibrada i simètrica, i millorant el nostre benestar físic i emocional

Aquesta tardor, ens ajudeu a dibuixar una ruta de sensacions per la Costa Brava i el Pirineu de Girona? Estem bojos per tornar-nos a veure!

Saltar al contingut