CB 075g CB 075g
BLOG

Renova't amb l'energia de la tardor: troba el benestar interior

BLOG

Renova’t amb l’energia de la tardor: troba el benestar interior

avatar Bibiana Motos

Dies plens de frescor, colors màgics i un horitzó nadalenc i familiar que ens envolta a mesura que la tardor avança.

Arriba l’anhelat moment de la tardor, una temporada màgica que ens brinda la seva paleta de colors vibrants, les fulles pinten les voreres amb tonalitats ocres i marrons, els dies es redueixen gradualment, les temperatures es refresquen i les infusions fumejants ens envolten amb el seu aroma reconfortant. En definitiva, és una estació de renovació i canvis que ens convida a abraçar el benestar i a gaudir de moments acollidors al costat dels éssers estimats.

CB 026

Per aquest motiu, avui et presentem algunes opcions per aprofundir en el benestar i desconnectar de la monotonia durant la tardor. Estàs preparat per explorar noves experiències? Comencem! 

Connecta amb les emocions 

La tardor és un moment ideal per dedicar-nos a la cura i el benestar, i això inclou la nostra ment. Si desitges desconnectar i connectar amb el teu jo interior, el Taller de Mindfulness amb pintura, de la Laia Bedós Bonaterra a Llançà, pot ser una opció perfecta per a tu. A través de jocs i exercicis senzills que combinen l’expressió artística, el moviment i la consciència corporal, podràs experimentar una manera divertida i enriquidora de connectar amb les teves emocions i reduir l’estrès. T’animes a explorar aquesta experiència transformadora?

01

Laia Bedós Bonaterra

Maridatge de natura i mindfulness

També tens l’opció d’experimentar el Winefulness, una experiència única que fusiona la degustació de vins amb les pràctiques de mindfulness i els banys de bosc. En aquesta activitat podràs assaborir un tast de vins especial, acompanyat de captivadors sons de bols tibetans, gongs, cants harmònics i percussió que et permetrà connectar amb els teus sentits i experimentar una profunda sensació de benestar i harmonia amb l’entorn. Acompanya’ns en aquest viatge sensorial!

Desconnexió a la Vall de Bianya

Una altra alternativa és deixar-se portar per una experiència màgica i relaxant en un espai idíl·lic on podràs reconnectar amb tu mateix. Imagina’t gaudir d’una nit espectacular a Cabanyes entre Valls i dormir en una cabanya on sentir que les preocupacions i l’estrès es queden enrere i trobar-te immers en un entorn natural de gran bellesa. 

Per completar aquesta estada, també podràs delectar-te amb un sopar exquisit elaborat amb productes frescos de temporada i proximitat, amb un toc de sabor i autenticitat a cada plat. Vine i envolta’t de la serenitat i la tranquil·litat que ofereix la Vall de Bianya, un lloc singular i molt inspirador que et permet desconnectar mentre gaudeixes del descans i del benestar. 

02

Cabanyes entre Valls

Viu Peralada en tota la seva esplendor

I per acabar, et pots endinsar en el món enigmàtic del vi i descobrir Peralada tot fent un tast de vins al Nou Celler de Perelada, seguit d’un espectacular dinar al Wine Bar Celler 1923. Per completar aquest viatge de benestar i relaxació pots gaudir de 60 minuts d’accés a la zona d’aigües del Wine Spa i acabar amb un massatge de 25 minuts on les mans expertes dels terapeutes t’envoltaran amb suavitat i et transportaran a un estat de profunda relaxació i plaer.

Deixa que l’aigua i la calma envaeixin tot el teu cos i submergeix-te en un ambient de pau i serenitat. No et perdis aquesta oportunitat inspiradora per connectar amb els sentits, revifar l’ànima i crear records que perduraran en el temps.

03

Hotel Peralada

Recorda que el benestar és un regal que et pots fer en qualsevol moment de la tardor. Sigui amb els teus éssers estimats o sol, dedica temps a cuidar-te i a gaudir de les petites coses que aquesta màgica estació ens ofereix.

Saltar al contingut