Banyoles Llac de banyoles. Harold Abellan. Arxiu Imatges PTCBG_ok Banyoles Llac de banyoles. Harold Abellan. Arxiu Imatges PTCBG_ok
BLOG

Descobrir i viure els rius i llacs de la Costa Brava i el Pirineu

FOTÒGRAF Harold Abellán

BLOG

Descobrir i viure els rius i llacs de la Costa Brava i el Pirineu

SilviaRodriguez_LaChincheta 2

Explorar els rius i llacs de la Costa Brava i el Pirineu no és només un exercici de connexió amb la natura, sinó també una manera de descobrir noves passions i aventures. Animeu-vos a viure l’experiència!

La Costa Brava i el Pirineu de Girona no només són coneguts per les seves impressionants platges i muntanyes, sinó també pels seus magnífics rius i llacs que ofereixen una gran varietat d’experiències naturals i activitats d’aventura.

Refugi de Malniu. Maria Geli Pilar Planaguma. Arxiu Imatges PTCBG

Refugi de Malniu. Maria Geli i Pilar Planagumà. Arxiu Imatges PTCBG

Descobrir amb excursions i rutes

Fer una descoberta dels rius i llacs permet als visitants connectar amb la natura d’una manera íntima i autèntica, tot explorant paisatges espectaculars i descobrint la rica biodiversitat de la regió. Des de rutes tranquil·les per les riberes fins a circuïts emocionants entre volcans, laves i antics llacs, hi ha opcions per a tots els gustos.

Com la ruta del Rec Major, ideal per a famílies i amants de la història, que explora el sistema de canals medievals de Banyoles, per conèixer la història i la naturalesa d’aquesta àrea. I és que l’estany de Banyoles ofereix múltiples maneres de gaudir-lo, amb activitats com caiac, natació, passejades amb barca o la ruta pels aiguamolls, entre d’altres. És un lloc perfecte per gaudir d’un dia de relax i diversió en família. Com també ho és una altra ruta, la de l’estany de Malniu, pels qui busquen la tranquil·litat de les muntanyes i la bellesa natural.

Per a totes i tots els amants de les muntanyes, la visita al naixement del riu Ter amb telecadira és una experiència única. El telecadira permet accedir a altituds considerables amb vistes espectaculars del Pirineu, mentre descobreixes l’origen d’aquest important riu català.

Barranc. Aventura Girona 1 scaled

Barranc de Sant Aniol. Aventura Girona. Arxiu d'Imatges PTCBG

Viure activitats d’aventura

Pels més intrèpids, la regió també ofereix una àmplia gamma d’activitats d’aventura que permeten experimentar l’adrenalina en entorns naturals d’allò més espectaculars. Si busqueu emocions fortes, llanceu-vos a l’aventura del barranquisme a la riera d’Osor o als Estrets del Freser, una immersió en la natura i autèntics desafiaments que podeu gaudir en funció de la vostra expertesa.

Tant si sou experts en esports d’aventura com si sou practicants novells, el descens en caiac pel riu Ter és una manera excel·lent de gaudir del paisatge fluvial mentre practiqueu esport. I si el que busqueu és viure el riu Ter amb una activitat emocionant, divertida i en equip, desperteu el drac que porteu dins amb el Dragon Boat.

De ben segur que després d’experimentar totes aquestes aventures, la Costa Brava i el Pirineu de Girona estarà als vostres peus.

Saltar al contingut