Platja d’Aro (Castell-Platja d’Aro) slide 0 Platja d’Aro (Castell-Platja d’Aro) slide 0

Platja d’Aro (Castell-Platja d’Aro)

Baix Empordà

FOTÒGRAF Jaume Campderros

Poble del Baix Empordà del municipi de Castell-Platja d’Aro, amb una completa oferta turística que combina cultura, natura i oci.

Poble del Baix Empordà del municipi de Castell-Platja d’Aro, amb una completa oferta turística que combina cultura, natura i oci.

Ajuntament de Platja d'Aro

Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4, 17250 Platja d'Aro, Espanya

Platja d'Aro (Castell-Platja d’Aro) Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

Platja d’Aro és un dels pobles turístics en majúscules del Baix Empordà i una de les principals destinacions de la Costa Brava. Platja d’Aro és modernitat, cosmopolitisme i dinamisme combinat amb una oferta comercial, d’allotjament i oci ideal per una estada en família amb parcs d’atraccions, multicinemes, bowling, parc aquàtic, club infantil a la platja, visites culturals guiades i gimcames de la mà de les mascotes “Xalari i Xalarina” que fan descobrir indrets encisadors. L’esport, la cultura i els grans esdeveniments es complementen amb una façana marítima de grans platges i petites cales. El comerç es transforma en un gran centre comercial a cel obert amb una extensa i diversificada gamma d’establiments de tendències, estil i personalitat. La nit ens descobreix els locals més atractius, moderns i avantguardistes amb esperit jove i cosmopolita.

FOTÒGRAF Àlex Tremps

Platges a Platja d'Aro (Castell-Platja d’Aro)

Experiències de Platja d’Aro (Castell-Platja d’Aro)

Saltar al contingut