LEstartit. Maria Geli Pilar Planaguma. Arxiu Imatges PTCBG 1 LEstartit. Maria Geli Pilar Planaguma. Arxiu Imatges PTCBG 1
BLOG

Un estiu increïble d’activitats aquàtiques a la Costa Brava

BLOG

Un estiu increïble d’activitats aquàtiques a la Costa Brava

francesc sola avatar

Quines ganes que en teníeu! No podeu amagar la necessitat de ser vora al mar i voler-s’hi banyar... i aquells que espereu alguna cosa més d’aquesta encisadora Costa Brava heu de saber, tan els més actius com els que encara no us hi heu atrevit, que aquí teniu un escenari immillorable per a fer-hi activitats aquàtiques de tota mena.

Teniu al vostre abast una gran oferta d’empreses especialitzades amb un bon ventall de serveis: activitats esportives que inclouen el material, monitors, classes dirigides… Tot el que necessiteu per sortir de casa amb les mans a la butxaca i gaudir d’un dia rodó amb el Mediterrani com a teló de fons.

Des de la platja més gran i concorreguda fins als racons i cales més amagades, la Costa Brava ens regala un entorn natural únic per viure experiències espectaculars dins l’aigua. I no us preocupeu si fins ara no us heu aventurat mai a provar esports aquàtics, perquè n’hi ha per a tots els públics i nivells. Així és que tots podeu trobar-hi l’activitat més adient per poder gaudir d’un dia inoblidable.

Badia de Roses. PWA Costa Brava. Arxiu Imatges PTCBG 5 1

Comencem per la vela, i pel Windsurf més concretament. Us animem a viure l’experiència de navegar damunt d’una taula, posant el vent al vostre favor. Hi ha diferents indrets que compten amb els serveis necessaris per practicar aquest esport: el càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, el Club Nàutic Estartit, l’Estació Nàutica de L’Estartit-Illes Medes, l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus o també us n’informaran des de l’Oficina de Turisme de Cadaqués.

Kitesurf

Què, una mica més d’adrenalina? Doncs parlem ara del Kitesurf, una experiència única de velocitat i salts damunt les onades. Podeu iniciar-vos-hi gràcies als cursets i punts de lloguer de material que trobareu al mateix Càmping la Ballena Alegre, amb professionals especialitzats en aquesta modalitat i que posen al vostre abast tot allò que necessiteu per practicar-la.

surfski

Si busqueu diversió però amb més estabilitat, les sortides amb caiac son una molt bona opció, com la Surfski Experience de Sk Kayak, a Llançà. És una activitat d’iniciació al caiac de surf, una modalitat d’embarcació oberta, estreta, lleugera i molt estable, que ofereix la sensació de llibertat al palejar de forma segura i divertida pel Cap de Creus.

No cometeu l’errada de comprar-vos material per aquests esports sense haver-los provat abans. Per això us parlem de professionals i empreses que us facilitaran el que necessiteu i, sobretot, us donaran els consells necessaris per a practicar-los sense perill i gaudint-los al màxim. Ells hi posen el material i les instruccions, i vosaltres la passió i l’equilibri. Les ganes de repetir ja us vindran soles.

 

Per acabar, aquí us deixem una sèrie d’activitats aquàtiques per fer a la Costa Brava i que també us poden interessar.

Saltar al contingut