Sa Tuna Begur. Vicky Pirata. Arxiu Imatges PTCBG_G Sa Tuna Begur. Vicky Pirata. Arxiu Imatges PTCBG_G
BLOG

Tothom pot gaudir de les platges de la Costa Brava

FOTÒGRAF Vicky Pirata

BLOG

Tothom pot gaudir de les platges de la Costa Brava

Baranes dins l’aigua, cadires amfíbies, línies de vida, zones d’ombra accessibles, vestuaris adaptats, passarel·les, servei d’ajuda al bany, pàrquings accessibles o accés a les guinguetes. Són només alguns dels serveis que les platges de la Costa Brava posen a disposició dels usuaris perquè tothom pugui gaudir d’un dia de platja.

Cada estiu, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona recull els serveis adaptats que ofereixen les platges de la Costa Brava. Es tracta d’un repàs per les platges de 20 localitats que recorren el litoral gironí de nord a sud, de Portbou a Blanes. El resultat és una infografia amb tota la informació actualitzada sobre accessibilitat a les platges de la Costa Brava. Us la podeu descarregar aquí

 

Un dia de platja per a tots? Sí, és possible

Comenceu el dia. Prepareu tots els estris de platja i enllestiu. No oblideu la crema protectora! Un cop arribeu, podreu aparcar? 36 de les 54 platges recollides disposen d’aparcaments accessibles. Gairebé totes les platges tenen passarel·la a la sorra. I, un cop instal·lats, podreu descansar tranquil·lament aprofitant les zones d’ombra accessibles.

Si us ve de gust prendre un bany, ho podreu fer gràcies a diversos serveis. 11 platges de la Costa Brava disposen de rampa per accedir a l’aigua i 16 tenen baranes dins l’aigua. En 19 hi ha servei d’ajuda al bany. Podeu escollir el servei que més s’adapti a les vostres necessitats: cadires amfíbies, gandules amfíbies, crosses amfíbies, caminadors o grues de transferència. Tingueu en compte que alguns d’aquests serveis s’han de reservar prèviament. Les platges de la Costa Brava també disposen de línies de vida a l’aigua, n’hi ha 33. Tot plegat, un desplegament de recursos que respon a necessitats diverses.

 

Turisme Accessible_007

En una platja a Lloret de Mar, dos socorristes condueixen un noi a l’aigua en una cadira amfíbia. Imatge d’Àlex Tremps.

Si preferiu refrescar-vos prenent alguna cosa, 13 platges disposen d’accés a les guinguetes. I si necessiteu anar al lavabo, no patiu: a les platges de la Costa Brava hi ha 44 banys accessibles. 26 platges també disposen de dutxes adaptades, tot i que aquest estiu romandran tancades fins a nova indicació a causa de la situació de sequera.

Consulteu la infografia sobre platges accessibles amb tota la informació actualitzada. Aquest estiu no us quedeu sense un bany a la Costa Brava.

Saltar al contingut