snorkel costa brava c julien collet snorkel costa brava c julien collet
BLOG

Snorkel a la Costa Brava, una descoberta fascinant

FOTÒGRAF Julien Collet

BLOG

Snorkel a la Costa Brava, una descoberta fascinant

L’snorkel és una meravellosa activitat per a descobrir la sensació de canviar de món i envoltar-te de vida submarina.

És la modalitat de busseig més senzilla de practicar, ja que no requereix de molt material ni coneixements previs, i en canvi us permetrà viure una experiència apassionant, en alguns dels millors escenaris de la Costa Brava que en aquesta època són plens de vida i racons encisadors. I sempre acompanyats de guies professionals, per aprendre molt en poca estona i garantir en tot moment la vostra seguretat.

6fc08 Medaqua Snorkel IslasMedas 13 PDD

Descobreix l’increïble fons marí de les Illes Medes fent snorkeling a la Costa Brava

Equipem-nos amb neoprè, aletes, tub i ulleres i.. som-hi! Per començar, podeu ser testimonis en primera persona del privilegiat món que s’amaga sota l’aigua de la reserva marina de les Illes Medes, considerada una de les millors d’Europa. Amb els experts de L’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes o l’empresa especialitzada Medaqua, hi podreu arribar amb els seus propis vaixells. I un cop l’aigua descobrireu davant dels vostres ulls les grans praderies de posidònia, que fan d’aquest lloc l’amagatall perfecte per a centenars d’espècies i les seves cries, que podreu observar fàcilment des de la mateixa superfície, sense haver-vos de submergir massa.

Els guies acompanyants us faran descobrir l’espectacular hàbitat que es troba sota aquestes privilegiades aigües de la Costa Brava, i coneixereu fascinants espècies de peixos que només imaginàveu en mars remots.

snorkel costa brava c julien collet

Practicant snorkeling

I no patiu per la seguretat, perquè anireu sempre equipats amb elements de flotació i salvavides, a més de la tranquil·litat que us aportaran els vostres guies durant l’hora aproximada que dura la immersió.

display display

Ruta d’Snorkel a la Costa Brava, descobrint el Cap de Creus

Anem ara cap al Cap de Creus, on els amics de SK Kayak us ofereixen una experiència única de caiac i snorkel a la Costa Brava, per descobrir la flora i fauna marina Mediterrània amb un guia acreditat del Parc Natural del Cap de Creus.

Un al·licient afegit a la immersió és que abans de posar-vos a l’aigua navegareu per la badia de Llançà en caiac doble, i després d’un trajecte guiat desembarcareu a la zona de Cap Ras per fer la sessió d’snorkel a la platja de Canyelles, on hi ha uns fons marí molt ric i que forma part de la Xarxa Natura 2000. En tot moment, un monitor format i titulat vetllarà per l’organització i seguretat del grup a l’aigua, i s’encarregarà de fer la sessió d’snorkel ajudant-vos a identificar les espècies que anireu trobant en aquest paratge submarí.

b1557 snorkel 2 DP

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus

També a l’Alt Empordà, concretament a Roses, hi trobareu l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, on hi preparen viatges a mida, programes per escolars, paquets d’activitats de cap de setmana, allotjament, lloguer de motos aquàtiques, paracaigudisme i snorkel.

Fotos: Sk Kayak, Medaqua, Julien Collet, Arxiu d’imatges PTCBG

 

Saltar al contingut