entrada hospital de figueres entrada hospital de figueres
BLOG

L’Hospital de Figueres vetlla per a la teva tranquil·litat a la Costa Brava

FOTÒGRAF Fundació Salut Empordà. Arxiu d'Imatges PTCBG.

BLOG

L’Hospital de Figueres vetlla per a la teva tranquil·litat a la Costa Brava

avatar Bruno Barrachina

En una terra acollidora com les comarques de Girona no hi pot faltar un servei hospitalari de qualitat com el que t'ofereix l'Hospital de Figueres, que t'atendrà i t'acompanyarà sempre que ho necessitis.

A la Costa Brava la teva salut està en molt bones mans en tot moment. Dels infinits reclams per visitar i descobrir aquest territori, l’Hospital de Figueres no serà mai un d’ells –és obvi–, però si mai el necessites tindràs al teu abast la millor atenció hospitalària per a la teva tranquil·litat i seguretat.

Un Departament d’Internacional al teu servei
L’Hospital de Figueres, a més de vetllar per la salut i benestar de més de 140.000 habitats de l’Alt Empordà, té capacitat per atendre visitants i turistes durant tot l’any, i especialment durant els mesos d’estiu. La proximitat amb la frontera i la presència de turisme estranger fan que l’hospital compti amb un departament d’atenció al pacient internacional, format per professionals amb coneixements de diferents idiomes per a una atenció personalitzada que s’encarreguen de la gestió amb les asseguradores i mútues i de l’acompanyament als familiars.

L’hospital compta amb professionals que parlen francès i anglès, ambdues llengües reconegudes oficialment a l’Hospital de Figueres, i també poden atendre en alemany i italià.

 

Entrada principal Hospital Figueres 1

Fundació Salut Empordà. Arxiu d'Imatges PTCBG.

Un hospital per a tothom
Estem en un entorn únic, una destinació turística que atrau i captiva persones molt diverses. Això fa que l’Hospital de Figueres tingui una sensibilitat especial per oferir serveis integrals i adaptats per a tothom: per als qui aprofiten aquest paradís del turisme actiu i practiquen el seu esport a qualsevol època de l’any; per als qui gaudeixen del turisme familiar a platja o muntanya; per a les persones grans que s’allotgen a la comarca o estan de pas; i per a persones amb malalties cròniques que necessiten atenció i seguiment especial per la seva salut durant les vacances.

 Tot per a la teva tranquil·litat:
Acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
Centre comarcal de referència amb un ampli ventall d’especialitats mèdiques
Serveis complementaris
20.000 m2 equipats amb 154 llits; 53 Consultes Externes; 33 boxs d’Urgències; 6 quiròfans; 2 sales de quiròfans de cirurgia menor; TAC; Ressonància magnètica i Urgències 24 h – 7 dies a la setmana.
Acords amb les principals mútues sanitàries internacionals
Forma part de la Fundació Salut Empordà, una entitat sense ànim de lucre que també ofereix atenció sociosanitària i atenció primària

+ Visita el web de l’Hospital de Figueres

Saltar al contingut