Platja de Sant Pol slide 0 Platja de Sant Pol slide 0

Platja de Sant Pol

Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà

FOTÒGRAF Oscar Vall

Badia oberta al mar amb aigües poc profundes.

Badia oberta al mar amb aigües poc profundes.

Molt adequada per a famílies amb nens, ja que consta d’una zona infantil de jocs al parc de les Dunes i d’un club infantil a la platja durant la temporada d’estiu. Hi ha zones abalisades per a banyistes.

En aquesta badia es conserven algunes de les darreres formacions de dunes litorals de la Costa Brava, un ecosistema únic. Empreses de serveis: lloguer de casetes de bany, escola de vela i caiac, windsurf, esquí nàutic, lloguer d’embarcacions, lloguer de boies i amarratges i submarinisme. Destaca el conjunt arquitectònic modernista de les cases al llarg del passeig Marítim.

Platja sense fum a la zona nord. Hi ha un canal de natació per a nedadors experts des de cala Maset fins a la zona propera al cap de Mort. També tenim una cala per a gossos a la cala del Molí; és una cala petita, però que permet l’ús del mar per persones i animals, en un indret de molta qualitat paisatgística. Quant als atractius naturals, hi ha les dunes naturals de Sant Pol, on recentment hem actualitzat els cartells d’informació i sensibilització ambiental. L’Ajuntament vetlla per l’estat de conservació d’aquesta comunitat natural i se n’ha ampliat la superfície. Es promou l’establiment de dunes i de la seva vegetació al llarg de tot el passeig de Sant Pol.

També s’han dut a terme actuacions per protegir la praderia de Cymodocea nodosa del fons de la badia i s’ha instal·lat un camp de boies d’amarratge a la zona del cap de Mort, per estudiar la regeneració de les comunitats del fons marí i permetre l’ús de nàutica popular. A la mateixa badia es duu a terme un projecte per afavorir els cavallets de mar, molt característics dels fons marins del nostre municipi.

ico platges apte per nens
  • Sorra fina
  • En cotxe, a peu, en bus i en barca
  • Parelles, urbanites, families, senderistes
  • 52
  • 871
  • Residencial

Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols

La Rambla, 22, Sant Feliu de Guíxols, Espanya

Saltar al contingut