Caldes de Malavella slide 0 Caldes de Malavella slide 0

Caldes de Malavella

La Selva

FOTÒGRAF Maria Geli i Pilar Planagumà

Municipi de la Selva amb una història i una cultura lligades al termalisme. Balnearis, golf, salut i benestar i molt per gaudir.

Municipi de la Selva amb una història i una cultura lligades al termalisme. Balnearis, golf, salut i benestar i molt per gaudir.

Ajuntament de Caldes de Malavella

17455 Caldes de Malavella, Espanya

Caldes de Malavella Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

El nom de Caldes de Malavella parla de les seves aigües termals. Les aigües amb propietats curatives que brollen de les seves fonts són el principal atractiu d’aquest municipi de la Selva. A més d’oferir-te relaxació i descans en els seus balnearis, Caldes de Malavella també et convida a desconnectar passejant sota l’ombra dels arbres de les seves rambles o entre ruïnes romanes, restes medievals i torres modernistes. És imperdible una visita al centre museogràfic Espai Aquae, on gaudiràs d’un recorregut pel llegat natural i cultural forjat al llarg del temps per les aigües de Caldes, a través de nou espais expositius sorprenents. I si et cal fer cua per prendre les aigües termals que brollen a 56ºC del Raig d’en Mel, fes-la. Paga la pena. A l’Oficina de Turisme et regalaran un got per a poder-les tastar!

Saltar al contingut