Palau-sator slide 0 Palau-sator slide 0

Palau-sator

Baix Empordà

FOTÒGRAF Anna Pla Narbona

Municipi del Baix Empordà amb un recinte emmurallat i altres llocs d’interès per als amants de la cultura i la història medieval.

Municipi del Baix Empordà amb un recinte emmurallat i altres llocs d’interès per als amants de la cultura i la història medieval.

Ajuntament de Palau-sator

Ayuntamiento de Palau - Sator, 17256 Palau-Sator, Espanya

Palau-sator Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

El municipi de Palau-sator, té molts arguments per deixar-te bocabadat, alguns d’ells Béns Culturals d’Interès Nacional. Com diu el tòpic, el temps sembla haver-s’hi aturat, tot i que el rellotge de la Torre de les Hores, portal d’entrada al casc antic, pugui dir el contrari. La personalitat medieval de la vila convida a viatjar enrere i imaginar la vida de la gent al voltant del seu castell, el qual donà nom al municipi i està situat dins del recinte emmurallat que encara es conserva en molt bon estat. Si cerques altres encants del municipi, també arribaràs a llocs com l’església de Sant Julià de Boada –un dels exponents preromànics més interessants de l’Empordà–, l’església romànica de Sant Pau de Fontclara, amb el seu important conjunt pictòric, o l’església fortificada de Sant Feliu de Boada.

Experiències de Baix Empordà

Saltar al contingut