Garoinada slide 0 Garoinada slide 0

Garoinada

Una experiència per a tots els sentits

Visit Palafrugell

De gener a març, en època de minves i quan el mar està tranquil, el municipi de Palafrugell us convida a celebrar La Garoinada. Una experiència per a tots els sentits, amb la garoina com a producte estrella.

Si encara no l’has tastada, prepara’t per a menjar un trosset de mar! De sabor intens i textura suau, la goroina o eriçó de mar és un producte típic de la costa rocosa mediterrània, que s’obté durant l’hivern fins a principis de primavera. Els restaurants juntament amb els allotjaments ofereixen diferents fórmules per venir a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi. L’estada es complementa amb una activitat a escollir entre una sortida en vaixell d’època o una excursió de senderisme, que permet conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori.

A més, amb les diferents fórmules es regala:

-Talonari de tiquets que permeten visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig).

-Tiquet per a la piscina municipal de Palafrugell

-Val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya

El menú Garoinada, que canvia cada edició, consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de “Catxoflino” o bé un plat alternatiu, i unes postres de cítrics. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.

Qui hi participa?*

-Els restaurants: l’Arc, Centre Fraternal, Xadó (de Palafrugell), el Balcó de Calella, el Càntir, Gelpfish, la Bella Tere i les Voltes de Calella by es Portal (de Calella de Palafrugell), el Far, la Llagosta, el Llafranc Cal Gitano i la Terrassa Terramar (de Llafranc) i Es Portió (de Tamariu).

-Els hotels: Can Liret (de Palafrugell), Alga i sant Roc (de Calella), El Far i Llafranc (de Llafranc).

*Subjectes a canvis cada edició.

Altres experiències de a cales i platges

Saltar al contingut