2trott 2trott
BLOG

Gaudiu de paisatges extraordinaris enfilats al nou surfway

BLOG

Gaudiu de paisatges extraordinaris enfilats al nou surfway

francesc sola avatar

Us proposem una manera original i divertida de conèixer autèntiques meravelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Es tracta del surfway,  la nova paticleta que us ofereix Ocitània, amb seu a Gualta. No patiu si no us hi heu enfilat mai, és més senzill del que sembla, és apte per a conduir a partir dels 10 anys i les sortides comencen amb una sessió d’iniciació pels que debuteu en aquesta matèria.

Pujades, baixades, revolts, bamps… ho gaudireu tot damunt d’aquest vehicle que és mig patinet i mig bicicleta elèctrica, amb grups de fins a 7 persones. Rodar amb surfway us permetrà conèixer les rutes i els paisatges d’una manera diferent, sentint com el terra es mou per sota els vostres peus mentre aneu avançant per escenaris increïbles per tot l’Empordà.

Screenshot 2023 08 21 at 17 18 51 Circuito segway

La paticleta, una manera divertida de descobrir el paisatge de l'Emporda. Foto: Ocitània

És una manera respectuosa, silenciosa i molt divertida que us permetrà pujar muntanyes, recórrer la platja, passejar pels camins dels aiguamolls o pels carrers d’una vila… s’aprèn a conduir molt ràpidament, i un guia us acompanyarà en tot moment per fer-vos explicacions del paisatge i donar-vos assistència.

Circuit d’iniciació i sortida d’una hora pel mirador de l’Empordà

D’entrada a Ocitània podeu optar per un circuit d’iniciació de mitja hora, que us permetrà descobrir aquesta fórmula de mobilitat i agafar confiança. I posteriorment, podreu gaudir plenament de la sortida pel mirador de l’Empordà, una excursió guiada d’una hora per conèixer el Baix Ter amb tota la família. La ruta de 7 quilòmetres passa pel poble de Gualta, puja fins al puig de la Font Pasquala per seguir baixant fins a un antic molí hidràulic i tornar a la plana empordanesa.

Screenshot 2023 08 21 at 11 25 04 Circuit surfway

És una activitat molt fàcil de practicar, a partir dels 10 anys i amb sessions d'iniciació molt pràctiques. Foto: Ocitània

Excursions en segway pel Pirineu

A banda de la novetat de la paticleta, els segways ja fa més temps que són una excel·lent proposta. També són uns vehicles elèctrics, silenciosos i molt respectuosos amb el medi ambient, que us permetran endinsar-vos a la natura amb la vostra colla, i us assegurem que l’emoció i la diversió la teniu assegurada.

big 03 activitats segway 19segway6

La Molina a l'estiu és un indret ideal per a gaudir-lo amb segway. Foto: TS Aventura

Els amics de TS Aventura us acompanyaran pel Pirineu en les vostres sortides en segway, tant d’estiu com d’hivern. Sí sí, amb neu també es pot circular amb aquests petits vehicles, i no només això, sinó que es tracta d’una aventura apassionant per descobrir paisatges hivernals que no us podeu ni imaginar. Però mentre esperem que arribi l’època de neu aquest estiu podeu gaudir de les seves sortides, com la que us portarà fins als circuits de segway de l’estació d’esquí de La Molina, que us ofereix una nova sensació a la muntanya, en propostes de circuits que van des dels 15 minuts fins a dues hores.

5

El segway és una activitat ideal per a gaudir en família. Foto: TS Aventura

Saltar al contingut