Club Golf d_Aro. Rita Andreu Club Golf d_Aro. Rita Andreu
BLOG

La guia definitiva per a unes vacances de golf inoblidables a la Costa Brava

BLOG

La guia definitiva per a unes vacances de golf inoblidables a la Costa Brava

Si cerques consells sobre com pots gaudir d’unes vacances inoblidables a la Costa Brava, incloent-hi recomanacions sobre allotjament a prop dels millors camps de golf, opcions de transport econòmiques i activitats per fer, aquest article és just el que necessites. Tot seguit t’oferim alguns dels millors consells i recomanacions perquè gaudiu al màxim de les vostres vacances en aquesta regió tan bonica.

Pals. La Costa Golf _ Beach resort

La Costa Golf Beach Resort

Pals. Arxiu Imatges PTCBG

Allotjament

Si busques un hotel a prop de Golf de Pals, et recomanem La Costa Beach & Golf Resort, que està situat just al costat del camp de golf. Aquest hotel disposa de 122 habitacions, incloent-hi 54 suites, i una àmplia varietat de restaurants on podràs gaudir d’una gastronomia excel·lent. A més, l’hotel ofereix nombroses activitats per a grups i parelles, com ara cicloturisme, caiac i excursions a peu, entre moltes altres. El preu d’allotjament en aquest hotel és de 134 euros per nit.

Si prefereixes alguna cosa més econòmica però igualment a prop de Golf de Pals, una opció excel·lent és algun dels càmpings de la zona. El Càmping Les Medes disposa de nombrosos serveis, zona esportiva, piscina i possibilitat d’allotjament en bungalous. Està situat al cor de la Costa Brava, des d’on podràs visitar els llocs més interessants del Baix Empordà.

Club Golf d_Aro. Rita Andreu

Club Golf d'Aro

Rita Andreu. Arxiu Imatges PTCBG.

Si prefereixes allotjar-te a prop del Club Golf d’Aro – Mas Nou o del Club de Golf Costa Brava, dos dels camps de golf de la Costa Brava, el Park Hotel San Jorge és una opció excel·lent. Aquest hotel de 4 estrelles superior, situat a primera línia de mar i amb unes vistes extraordinàries de la Costa Brava, té totes les comoditats. El preu mínim d’allotjament en aquest hotel és de 170 euros per nit per a 2 persones en habitació doble. 

Si busques altres opcions més econòmiques a Platja d’Aro, l’Aparthotel Ciutat de Palol, l’Hotel Aromar i l’Hotel Costa Brava són una bona opció. També trobaràs el Hapimag Resort Mas Nou, just al costat del Club Golf d’Aro – Mas Nou. 

Costa Brava. Harold Abellan

Costa Brava

Harold Abellan. Arxiu Imatges PTCBG.

Transport

La Costa Brava té una gran varietat de mitjans de transport, des de trens turístics fins a autobusos de línia. També pots optar per taxis i serveis personalitzats de transport, o llogar un cotxe per tenir més flexibilitat i llibertat en els desplaçaments.

Pals. Lola Akinmade

Pals

Lola Akinmade. Arxiu Imatges PTCBG.

Activitats a la Costa Brava

A la Costa Brava tens l’oportunitat de gaudir d’una gran varietat d’activitats interessants. Si vols explorar la costa, et recomanem una passejada en catamarà amb la possibilitat d’escollir entre diferents rutes marítimes, perquè puguis gaudir de les precioses platges i cales. Si prefereixes visitar llocs històrics de la zona, pots conèixer viles medievals com Pals o Peratallada

Lloret de Mar. Oscar Rodbag

Lloret de Mar

Oscar Rodbag. Arxiu Imatges PTCBG.

Si ets més aventurer, pots practicar caiac i snorkel per 80 euros durant més de 6 hores. Fins i tot si ets un fanàtic de la sèrie Joc de Trons, pots fer un recorregut a peu pels llocs de rodatge a Girona. La Costa Brava ofereix innombrables rutes i llocs per visitar, a més d’una àmplia varietat d’activitats per gaudir-ne.

L_Estartit. Maria Geli Pilar Planaguma

L'Estartit

Maria Geli - Pilar Planagumà. Arxiu Imatges PTCBG.

Així doncs, si cerques unes vacances inoblidables en una destinació que ho té tot, des d’aventura i relaxació fins a cultura i bon menjar, no busquis més enllà de la Costa Brava. Sens dubte, hi voldràs tornar una vegada i una altra per seguir descobrint tot el que aquest meravellós lloc té per oferir. T’animes a visitar la Costa Brava?

Saltar al contingut