PORTADA Emporda Golf DRIVING RANGE CHIPPING AREA PORTADA Emporda Golf DRIVING RANGE CHIPPING AREA
BLOG

Golf en família

BLOG

Golf en família

La Costa Brava és una de les regions més boniques d’Espanya, amb una gran varietat de paisatges, platges impressionants i pobles històrics. A més de ser una destinació turística popular, també és un paradís per als amants del golf.

camiral golf wellness c steve carr

Camiral Golf & Wellness

Steve Carr. Arxiu Imatges PTCBG.

Si busques un lloc per poder gaudir del golf amb la família, la Costa Brava és el lloc ideal. En aquest article, et donarem consells i idees perquè puguis gaudir del golf amb la família a la Costa Brava, incloent-hi programes de golf familiars, activitats per a infants i recomanacions de llocs per visitar a la regió.

Programes de golf familiars 

La majoria dels camps de golf que hi ha a la Costa Brava ofereixen programes de golf familiars. Aquests programes estan dissenyats perquè tota la família pugui gaudir conjuntament del golf. Alguns dels camps més populars que ofereixen programes de golf familiars són:

El Camiral Golf & Wellness, que ofereix una àmplia varietat de programes de golf familiars. Des de centres de golf per a infants fins a tornejos en família, aquest camp de golf és una opció excel·lent per als que busquen gaudir del golf en família. A més, l’Hotel Camiral 5* disposa d’habitacions familiars o suites, club infantil i piscina, cosa que el converteix en una opció ideal per a les famílies que busquen una destinació completa.

Camiral Golf DSC_0232

Camiral Golf & Wellness

Arxiu Imatges PTCBG.

Un altre camp de golf popular a la Costa Brava és l’Empordà Golf Club, que també ofereix programes de golf per a tota la família. El camp té classes de golf i una gran varietat d’activitats per a infants. L’Empordà Golf Club també ofereix paquets de golf i allotjament per a famílies a l’Hotel Terraverda, cosa que el converteix en una opció excel·lent per als que busquen una experiència familiar de golf.

Hotel Terraverda. Emporda Golf Resort. Harold Abellan. Arxiu Imatges. PTCBG

Hotel Terraverda. Emporda Golf Resort

Harold Abellan. Arxiu Imatges PTCBG.

Molt a prop de l’Empordà Golf Club trobem el Par 3 Gualta, un par 3 de distàncies curtes, ideal per a jugadors sèniors i infantils, però també per a golfistes més experimentats. Es tarda poc més de dues hores en recórrer els 18 forats i no cal un handicap obligatori per a poder jugar. A part, conta amb una escola de golf que ofereix cursos per a totes les edats amb professors especialitzats.

Par 3 Gualta. Steve Carr. Arxiu Imatges PTCBG 1

Par 3 Gualta

Steve Carr. Arxiu Imatges PTCBG.

Activitats per a infants 

A més dels programes de golf familiars, la Costa Brava també ofereix una gran varietat d’activitats per a infants. Aquí et presentem algunes de les activitats per a infants més populars de la regió:

Parcs aquàtics: els parcs aquàtics són una manera excel·lent de refrescar-se en un dia calorós. A la Costa Brava hi ha diversos parcs aquàtics per triar, com l’Aquabrava i el Water World

Passejades amb vaixell: les passejades amb vaixell són una manera excel·lent d’explorar la Costa Brava. Hi ha diverses passejades amb vaixell disponibles a la regió, des de passejades curtes fins a passejades de tot un dia. 

Parcs d’aventures: els parcs d’aventures són una manera excel·lent de desafiar els infants. A la Costa Brava hi ha diversos parcs d’aventures, com el Costa Brava Parc Aventura de Pals i de Platja d’Aro.

Calella de Palafrugell. Anna Pla Narbona 1

Calella de Palafrugell

Arxiu Imatges PTCBG.

Llocs per visitar 

Si vens a la Costa Brava, no et pots perdre la visita dels llocs següents:

Girona: la ciutat medieval de Girona és una visita obligada a la Costa Brava. Amb la imponent catedral i l’impressionant nucli antic, Girona és una ciutat plena d’història i d’encís. Els visitants poden passejar pels seus carrers empedrats i admirar-ne les boniques cases de colors.

Cadaqués: aquest poble costaner tan pintoresc és famós per les platges precioses que té i pel paisatge impressionant que ofereix. A més, Cadaqués és una destinació popular per als amants de l’art, ja que va ser la llar de Salvador Dalí durant molts anys. Els visitants poden explorar la casa-museu del pintor a Portlligat i gaudir de la bellesa natural de la regió.

Cadaques. Maria Geli i Pilar Planaguma

Cadaqués.

Maria Geli i Pilar Planaguma. Arxiu Imatges PTCBG.

Parc Natural de Cap de Creus: aquest impressionant parc natural és el punt més oriental de la península Ibèrica i té algunes de les vistes més espectaculars de la Costa Brava. Els visitants poden fer senderisme pels corriols i explorar les platges amagades i les cales aïllades que hi ha.

Ruïnes d’Empúries: aquestes ruïnes antigues són una mostra del passat grecoromà de la regió i són una visita obligada per als amants de la història. Els visitants poden explorar les antigues ruïnes i descobrir la història de la regió. 

Escala Ruines Empuries. Rafa Perez

Ruines Empúries, l'Escala

Rafa Pérez. Arxiu Imatges PTCBG.

Així doncs, si busques una destinació que ofereixi diversió per a tota la família, la Costa Brava és una opció excel·lent. T’ho perdràs? No t’ho pensis més i planifica les teves vacances vinents a la Costa Brava.

Saltar al contingut