13 13
BLOG

Excursió amb vaixell per la Costa Brava navegant a tota velocitat

BLOG

Excursió amb vaixell per la Costa Brava navegant a tota velocitat

Hi ha mil maneres de viure amb intensitat la Costa Brava, i una d’elles és fer una excursió amb vaixell a bord de l’Emotion Speed Boat, navegant a gran velocitat i gaudint d’un paisatge extraordinari mentre llisqueu per damunt de les onades de la zona sud de la Costa Brava.

Gaudir tranquil·lament de les cales.

10

Trobareu sortides d’aquesta emocionant activitat a Blanes i Lloret de Mar, des de les platges de S’Abanell, Blanes, Santa Cristina, Fenals, Lloret i Cala Canyelles.

Hi ha temps per tot, per a la velocitat i per la calma. Per viure l’adrenalina d’una navegació esportiva i per gaudir tranquil·lament de cales i petits racons costaners que només són accessibles des del mar. I per a fer-ho, en diversos moments de la sortida la llanxa ràpida s’atura perquè us pugueu banyar i fins i tot gaudir de l’snorkel en unes aigües que us sorprendran per tota la biodiversitat que acullen. Capbussar-vos en aquests indrets paradisíacs us farà sentir uns autèntics privilegiats!

05

Ruta amb vaixell a Tossa de Mar

Una altra de les rutes amb vaixell estrella de Dofí Jet Boats és la descoberta de Tossa de Mar. Aquesta empresa marítima és una de les pioneres en l’organització d’excursions pel litoral de la Costa Brava, i amb aquesta proposta per fer en família o en grup d’amics podreu conèixer aquesta antiga vila marinera des d’un punt de vista que encara no teniu.

14

Litoral de la Costa Brava

La navegació fins a Tossa transcorre tranquil·lament pel litoral de la Costa Brava, navegant per diferents badies i platges des d’una perspectiva singular, apreciant tots i cadascun dels revolts d’aquesta escarpada costa, plena de petites coves i plecs rocosos.

Saltar al contingut