emporda golf c steve carr emporda golf c steve carr
BLOG

El golf i la Costa Brava

FOTÒGRAF Steve Carr

BLOG

El golf i la Costa Brava

La Costa Brava és coneguda per les platges de somni, per la gastronomia i per la riquesa de la seva història i la seva cultura.

Tot i això, no tothom sap que també és una destinació de golf de primer ordre. Amb camps de golf de nivell mundial i amb un clima mediterrani perfecte per jugar a l’aire lliure, la Costa Brava és una opció ideal per a qui busqui una experiència de golf única.

Un dels atractius principals de la Costa Brava com a destinació de golf és la seva impressionant varietat de camps. Des del Camiral Golf & Wellness (l’antic PGA Catalunya Golf & Wellness) fins a l’Empordà Golf Club, la regió té alguns dels camps més bonics i desafiadors d’Europa. Els camps de golf de la Costa Brava estan dissenyats per atreure tant principiants com experts, i ofereixen vistes impressionants de la Mediterrània i dels paisatges naturals de la regió. Entre els camps de golf més destacats de la Costa Brava hi ha:

Club de Golf Costa Brava: aquest camp de 27 forats està situat a la localitat de Santa Cristina d’Aro, al cor de la Costa Brava. Dissenyat per Hamilton Stutt, el camp s’integra en un esplèndid paisatge natural de bellesa excepcional.

golf costa brava c steve carr

Club de Golf Costa Brava

Santa Cristina d'Aro. Steve Carr.

Club de Golf Peralada: situat a la localitat de Peralada, aquest camp de 18 forats és un dels més impressionants de la regió. Dissenyat per Jordi Soler, el camp ofereix una combinació única de natura, cultura i golf.

golf peralada c steve carr

Club de Golf Peralada

Peralada. Steve Carr.

Club Golf d’Aro – Mas Nou: aquest camp de 18 forats està situat al cim d’una muntanya amb vistes panoràmiques de la Costa Brava. Dissenyat per Ramón Espinosa, el camp ofereix un joc emocionant i desafiador per a jugadors de tots els nivells.

golf d_aro mas nou c steve carr

Club Golf d’Aro - Mas Nou

Platja d'Aro. Steve Carr.

Empordà Golf: amb dos camps de 18 forats dissenyats per Robert von Hagge, Empordà Golf és una de les destinacions de golf més populars de la Costa Brava. Els camps de golf Links i Forest ofereixen una experiència única i completa per als golfistes.

emporda golf c steve carr

Empordà Golf

Gualta. Steve Carr.

Golf de Pals: aquest camp de 18 forats està situat a la platja de Pals, envoltat de pins i dunes de sorra. Dissenyat per Fred Hawtree, el camp és ideal per a qui busca tradició, bellesa i proximitat al mar.

golf de pals c steve carr

Golf de Pals

Pals. Steve Carr.

Camiral Golf & Wellness: aquest camp consta de 36 forats distribuïts en dos camps: l’Stadium Course i el Tour Course. Està situat al PGA Catalunya Resort, un dels complexos de golf més prestigiosos d’Espanya. Dissenyat per Neil Coles i Ángel Gallardo, el camp ofereix una experiència de golf de nivell mundial i serveis d’alta qualitat a l’hotel.

camiral golf wellness c steve carr

Camiral Golf & Wellness

Caldes de Malavella. Steve Carr.

Torremirona Golf Club: aquest camp de 18 forats es troba a la localitat de Navata, en un indret privilegiat amb vistes al Pirineu de Girona. Dissenyat per Eugenio Aguado i Jordi Soler, el camp ofereix un recorregut variat i complet per al golfista.

golf torremirona c steve carr

Torremirona Golf Club

Navata. Steve Carr.

Par 3 Gualta: aquest camp de 18 forats,  definit com un par 3 de distàncies curtes, està situat a la localitat de Gualta i és un dels camps de golf més divertits de la Costa Brava.  El camp és igualment adequat per als jugadors novells i per als golfistes més experimentats.

par 3 gualta c steve carr

Par 3 Gualta

Gualta. Steve Carr.

A més, la Costa Brava és el lloc perfecte per combinar una ronda de golf amb altres activitats turístiques. Després d’un dia al camp, els visitants poden gaudir de les platges de la Costa Brava, visitar ciutats històriques com Girona o descobrir els tresors culinaris de la regió. També hi ha una àmplia varietat d’allotjaments d’alta qualitat per triar, des de luxosos complexos de golf fins a encisadors hotels boutique.

La Costa Brava també ofereix moltes oportunitats per organitzar esdeveniments de golf de nivell mundial. Des de tornejos internacionals fins a actes corporatius, la regió és el lloc perfecte per a qualsevol mena d’esdeveniment de golf. S’ofereixen instal·lacions d’última generació, serveis de càtering i allotjament per a esdeveniments de tota mida.

En resum, la Costa Brava és una destinació de golf de primer nivell amb una àmplia varietat de camps, allotjaments i activitats turístiques per gaudir. Si ets un amant del golf i cerques una destinació turística inoblidable, no busquis res més que la Costa Brava.

Saltar al contingut