PORTADA Golf de Pals. Steve Carr. Arxiu Imatges PTCBG scaled PORTADA Golf de Pals. Steve Carr. Arxiu Imatges PTCBG scaled
BLOG

Cuida el cos i la ment a la Costa Brava: La perfecta unió entre golf i benestar

FOTÒGRAF Steve Carr. Arxiu Imatges PTCBG.

BLOG

Cuida el cos i la ment a la Costa Brava: La perfecta unió entre golf i benestar

Si ets un amant del golf, saps que aquest esport pot ser emocionant, però també esgotador. Després d’un partit al camp, és ideal poder-se relaxar i recuperar per al següent dia de joc.

En aquest article, et podràs informar de l’àmplia oferta de spas, centres de benestar i activitats de relaxació que t’ajudaran a descansar i gaudir d’un merescut repòs a la Costa Brava

Camiral Golf & Wellness 

Una de les destinacions més destacades és el Camiral Golf & Wellness, un complex camp de golf de renom mundial que disposa d’un spa de luxe. L’spa del Camiral Golf & Wellness ofereix una àmplia gamma de tractaments, des de massatges relaxants fins a teràpies corporals i facials personalitzades. A més, pots gaudir d’una piscina climatitzada, saunes i banys de vapor. 

Aquest spa és un lloc ideal per als golfistes que busquen relaxar-se i recuperar-se després d’un joc intens. El personal altament capacitat et guiarà a través dels diversos tractaments i teràpies, que s’adapten a les teves necessitats individuals, cosa que et garantirà una experiència de spa única i personalitzada. Des de massatges esportius per alleujar la tensió muscular fins a tractaments d’hidroteràpia per millorar la circulació sanguínia i rebaixar l’estrès, l’spa del Camiral Golf & Wellness és el lloc perfecte per restaurar-te el cos i la ment després d’una jornada al camp de golf.

PGA Catalunya Resort. Elm Murcia. Arxiu Imatges PTCBG

PGA Catalunya Resort. Elm Murcia. Arxiu d'Imatges PTCBG

Hotel Peralada Wine Spa & Golf 

Un altre lloc que no et pots perdre és l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, ubicat a la vora del camp de golf Peralada. Aquest hotel disposa d’un spa impressionant que utilitza tècniques de vinoteràpia per ajudar a relaxar el cos i la ment. En aquest tipus de tractaments s’utilitzen ingredients naturals derivats del vi per ajudar a rejovenir la pell i reduir l’estrès. 

A l’Hotel Peralada podràs gaudir d’un tractament complet de vinoteràpia que inclou exfoliacions corporals, banys de bombolles i embolcalls corporals, així com massatges relaxants i facials. A més, podràs gaudir de la piscina coberta i d’una àmplia varietat d’instal·lacions de benestar, com la sauna i el bany turc. Amb el seu espectacular entorn natural i les seves úniques instal·lacions de spa, l’Hotel Peralada és el lloc ideal per als golfistes que cerquen una experiència de benestar exclusiva i rejovenidora. 

Hotel Peralada. Harold Abellan. Arxiu Imatges. PTCBG. HD 3 scaled

Hotel Peralada. Harold Abellan. Arxiu d'Imatges PTCBG.

Park Hotel San Jorge 

Si prefereixes un ambient més tranquil, el Park Hotel San Jorge és una opció excel·lent. Ubicat entre Calonge i Platja d’Aro, aquest hotel amb spa es troba situat a primera línia de mar amb unes vistes extraordinàries i a prop dels millors camps de golf de la Costa Brava. El seu nou essSpa ofereix una passarel·la de benestar que fusiona wellness, art, natura i massatges, amb una gran varietat de serveis i tractaments. 

Altres activitats 

A més dels spas, hi ha moltes altres activitats de relaxació de les quals pots gaudir a prop dels camps de golf de la Costa Brava. Per exemple, pots fer una volta per la platja, practicar surf de rem o fins i tot fer un tour amb bicicleta per les vinyes properes. Si cerques una experiència més tranquil·la, també pots gaudir d’un dia de relaxació en un els molts banys termals de la zona, com el Balneari Vichy Catalan o l’Aqva Banys Romans a Girona

Si ets un amant del golf i busques una experiència completa que combina esport i relaxació, no hi ha millor lloc que la Costa Brava. Amb els seus camps de golf de renom mundial i els seus impressionants spas i centres de benestar, la Costa Brava és la destinació perfecta per a aquells que cerquen un ambient tranquil i rejovenidor per després d’un partit emocionant. A més, amb una àmplia varietat d’activitats de relaxació disponibles, des de caminades per la platja fins a teràpies de vinoteràpia, n’hi ha per a tots els gustos. Així que no ho dubtis més i planifica la propera escapada de golf i benestar a la Costa Brava. No te’n penediràs! 

Park Hotel San jorge spa02. Arxiu Park Hotel scaled

Park Hotel. Park Hotel San Jorge. Arxiu d'Imatges PTCBG.

Saltar al contingut