Calonge i Sant Antoni slide 0 Calonge i Sant Antoni slide 0

Calonge i Sant Antoni

Baix Empordà

FOTÒGRAF Jaume Campderros

Municipi del Baix Empordà, amb tots els encants de mar i muntanya de la Costa Brava i carrers on resseguir el seu origen medieval, una destinació de petites cales i amples platges ideal per al turisme familiar.

Municipi del Baix Empordà, amb tots els encants de mar i muntanya de la Costa Brava i carrers on resseguir el seu origen medieval, una destinació de petites cales i amples platges ideal per al turisme familiar.

Oficina de Turisme de Calonge i Sant Antoni

Avinguda Catalunya, 26, 17252 Sant Antoni de Calonge, Espanya

Calonge i Sant Antoni Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

Descobreix el Calonge medieval, amb un nucli antic excepcional: el carrer porticat del Càcul, la plaça de la Doma o la plaça Major, on t’espera el castell totalment integrat en el poble o bé pots aprofitar per fer una ruta tot visitant les llibreries del Calonge Poble de Llibres, la primera booktown de Catalunya. Podràs conèixer el Calonge encara més antic, amb els abundants dòlmens a la Vall de Ruàs i el poblat ibèric de Castellbarri. Si t’agrada passejar per la natura, una gran extensió de vinyes t’espera a la Conca del Tinar, on podràs aprendre les dues maneres de fer vi de Calonge, el vi de la DO Empordà en diferents cellers del municipi i el vi de pagès als diferents masos, on encara es conserva la manera tradicional d’elaborar el vi.

A Sant Antoni, una llarga platja de sorra et dona la benvinguda a tu i els teus, amb serveis com l’Espai Nadó, amb totes les comoditats per gaudir d’un dia de platja amb els més petits de la família o el Club Infantil de Platja, on els nens i nenes poden passar una estona de lleure amb monitors en un espai delimitat a la mateixa sorra . A l’estiu, amb el programa d’activitats Estiu Actiu, els més petits podran fer més de 500 activitats dissenyades per a ells ( i per a tu!). Però si busques un bany tranquil només has de fer uns metres i trobaràs al camí de ronda, les cales amagades entre les roques. Cala Roques Planes, Racó de les Dones, Racó dels Homes, cala del Forn, cala Cristus- Ses Torretes. El passat també es reflexa a Sant Antoni, amb el Dolmen de Puig Ses Forques o el monestir de monges benedictines i l’ermita de Santa Maria del Mar, al paratge del Collet.

FOTÒGRAF Roger Lleixa Bertran

Saltar al contingut