Hostalnou de Crespia_ Crespia Autor Ruralesdata Hostalnou de Crespia_ Crespia Autor Ruralesdata
BLOG

Desconnexió en plena natura a les cases de turisme rural a Girona

BLOG

Desconnexió en plena natura a les cases de turisme rural a Girona

francesc sola avatar

El turisme rural és una de les modalitats de vacances que més ha evolucionat els darrers anys i compta amb un ventall de possibilitats infinites, que s’adapten sempre a les preferències dels seus hostes.

I és que el turisme rural és una opció d’allotjament ideal per als qui volen estar més a prop de la natura i és també el punt de partida per la pràctica del turisme actiu, desconnectant de la rutina i posant al vostre abast experiències, activitats esportives i plans poc habituals sempre en contacte amb el medi rural i natural. Aquest és el gran al·licient, i per això multitud de cases repartides per tota la geografia s’han adaptat per oferir aquesta fórmula amb tan caliu, integrant-se en un model turístic genuí al servei de famílies, parelles, grups d’amics i col·lectius.

Can Quera_La Vajol_Autor Esperanza Riera

Una casa rural a l'Alt Empordà. Foto: Esperanza Riera

Tots ells comparteixen el desig de desconnectar en una atmosfera ideal que us obre la porta per aprofitar al màxim la vostra estada al Pirineu de Girona o la Costa Brava, en uns establiments en què us sentireu millor que a casa i on trobareu tots els serveis personalitzats per practicar esports i activitats de natura.

Qualitat i autenticitat

Turisme rural és sinònim de qualitat i autenticitat, i a banda d’un munt de cases rehabilitades amb encant, amagades als mil i un racons que teniu per explorar, n’hi ha algunes que s’agremien per arribar al seu públic final de forma conjunta. És el cas de L’Associació de cases Turisme Rural Girona – Costa Brava – Pirineu, que agrupa més de 240 establiments que garanteixen una experiència de qualitat basada en l’autenticitat i l’aproximació a la vida rural tradicional, preservant un alt nivell de confort i oferint un gran catàleg de serveis.

Mas Garganta.JD Andrews.Arxiu Imatges PTCBG

Mas Garganta, a la Vall d'en Bas (Garrotxa). Arxiu imatges PTCBG

Hi trobareu establiments a la Garrotxa, Ripollès, Cerdanya, Pla de l’Estany, Gironès, La Selva, Alt Empordà i Baix Empordà, una gran varietat de masos amb activitats d’agroturisme i cases rurals restaurades amb molt d’encant. Tot un ventall de possibilitats per gaudir en família i desconnectar en plena natura, amb diferents modalitats de lloguer de la casa completa o per habitacions, amb totes les fórmules de pensió i envoltades de natura, amb el respecte pel medi ambient com a forma d’entendre la vida.

Turisme Rural Ripolles.Maria Geli Pilar Planaguma.Arxiu Imatges PTCBG

Turisme rural al Ripollès. Foto: Maria Geli i Pilar Planagumà, Arxiu imatges PTCBG

Experiències autèntiques per a visitants que busqueu destinacions úniques

Escolliu la fórmula que més us agradi i… a desconnectar!

Saltar al contingut