CB 022g 1 scaled CB 022g 1 scaled
BLOG

Aventura en caiac per mar, rius i llacs de la Costa Brava

FOTÒGRAF Alex Gostelli

BLOG

Aventura en caiac per mar, rius i llacs de la Costa Brava

Navegar en caiac, en família o amb amics, resulta ideal per endinsar-se en els indrets més amagats i inaccessibles de la Costa Brava i per descobrir els secrets que amaguen els seus rius i llacs d’interior. Si voleu viure una aventura inoblidable, pugeu al caiac!

Si busqueu aventura i una plena connexió amb la natura, animeu-vos a descobrir la Costa Brava en caiac, amb les seves impressionants cales i paisatges rocosos, així com rius i llacs d’aigües tranquil·les. Només us haureu de preocupar de buscar els millors companys de viatge, perquè l’emoció està assegurada. El caiac és una eina que, no només permet explorar racons amagats i paisatges de somni, sinó que també fomenta el respecte pel medi ambient.

Banyoles Llac de banyoles. Harold Abellan. Arxiu Imatges PTCBG_G 1 scaled

Banyoles. Llac de Banyoles. Harold Abellan. Arxiu Imatges PTCBG

Eco-natura sobre el caiac

Una sortida en caiac que combina esport i aventura, alhora que ens ensenya a preservar el nostre entorn natural, tot descobrint les Illes Medes i el seu fons marí és l’Eco-caiac. Una activitat guiada que us descobrirà els racons de l’arxipèlag i us permetrà gaudir d’un bon bany.

Si us voleu assegurar un passeig tranquil, l’Estany de Banyoles és una molt bona opció. Amb  Caiac i Natura podreu recórrer la vora de l’estany i conèixer la fauna i flora així com tots els secrets i possibilitats de gaudir-lo que s’hi amaguen en aquest Espai d’Interès Natural, inclòs dins la Llista Ramsar de Zones Humides i la Xarxa Natura 2000.

Dins d’aquesta xarxa també s’hi troba el descens amb caiac pel riu Ter amb Kayak del Ter, empresa adherida a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Una experiència única i familiar de descens turístic-fluvial en caiac, amb diferents trams que recorren zones del Gironès i el Baix Empordà, de gran valor paisatgístic. Amb un bosc de ribera dels més ben conservats de Catalunya, resulta una manera lúdica i activa de descobrir el nostre entorn, amb respecte i protecció cap a la biodiversitat que ens envolta.

Cadaques. Alex Gosteli. Arxiu Imatges PTCBG 12 1 1 scaled

Cadaqués. Alex Gosteli. Arxiu Imatges PTCBG

Caiac i benestar

D’altra banda, si creieu que la meditació i el silenci ajuden el vostre benestar, heu de provar una sessió a la platja per obrir els sentits, seguit d’una navegació en silenci. Una experiència de benestar completa de Qi Gong & Caiac amb l’escola de piragüisme SK Kayak, per connectar amb un mateix i percebre la mar d’una manera més íntima, guiats per un monitor professional.

Kayaking Costa Brava us ofereix també tot tipus de caiacs per a qualsevol nivell i edat. Els podreu llogar o fer una ruta guiada per les platges de Portlligat a Cadaqués, Cala Montgó a L’Escala, Tamariu a Palafrugell i la Platja de Castell a Palamós.

Una altra opció per llogar però també per a realitzar sortides al mar guiades i per a realitzar cursos de formació i tecnificació és Tramuntana Kayak. Les seves excursions guiades i cursos en caiac de mar, us permetran redescobrir els millors racons de la Costa Brava guiats per autèntics experts certificats per la prestigiosa British Canoeing.

Res millor per comprovar tot el que us pot oferir aquesta increïble aventura que aquest fantàstic vídeo per contemplar la Costa Brava des del caiac.

Saltar al contingut