Platja de Tamariu slide 0 Platja de Tamariu slide 0

Platja de Tamariu

Tamariu, Baix Empordà

FOTÒGRAF Oscar Rodbag

Al voltant de la platja Gran o platja de Tamariu podeu veure, a més de pins, els tamarius que han donat nom a aquesta zona.

Al voltant de la platja Gran o platja de Tamariu podeu veure, a més de pins, els tamarius que han donat nom a aquesta zona.

Al voltant de la platja Gran o platja de Tamariu podem veure, a més de pins, els tamarius que han donat nom a aquesta zona. És una platja urbana, però els edificis emblanquinats que hi ha a l’entorn mantenen una sensació visualment agradable.

A més, entre els edificis i la sorra de la platja, ens trobem un agradable passeig. Els hotels i els restaurants formen part dels serveis complementaris que tenim a disposició ben a prop. D’altra banda, com passa amb altres platges de Palafrugell, és normal trobar-nos barques varades sobre la sorra fina de la platja de Tamariu, així com fondejades a l’aigua. Trobar la platja no té pèrdua quan un arriba al nucli de Tamariu. Per aparcar, la zona té espais de zona blava i aparcaments vigilats i de pagament, tot i que no és senzill aparcar-hi a prop a l’estiu. Bandera blava.

Biblioplatja, Excursions nàutiques, Distinció CERT.

ico platges apte per nens garantia qualitat ambiental EMAS
  • Sorra fina
  • En cotxe, a peu, en bus i en barca
  • Parelles, urbanites, families, senderistes
  • 40
  • 160
  • Urbà

Oficina de Turisme de Calella de Palafrugell

Carrer de les Voltes, 6, 17210 Calella de Palafrugell, Espanya

Saltar al contingut