girona alex tremps arxiu imatges ptcbg girona alex tremps arxiu imatges ptcbg
BLOG

Girona, el destí perfecte per trobar el benestar

FOTÒGRAF Alex Tremps. Arxiu d'Imatges PTCBG

BLOG

Girona, el destí perfecte per trobar el benestar

avatar Bibiana Motos

De mica en mica, la temporada d’estiu va traient el cap. Els dies ja són més llargs, les temperatures són més agradables i, inevitablement, comencem a pensar en quines seran les nostres pròximes vacances per desconnectar i gaudir de l’autèntic benestar. Si tens dubtes per escollir el teu proper destí… Avui, et proposem un indret del qual tothom que el trepitja queda enamorat a l’instant: Girona!

La ciutat es troba a la confluència de quatre rius: el Ter, l’Onyar, el Güell i el Galligants. El seu nucli històric o barri vell compta amb elements monumentals únics com el barri jueu, un dels més ben conservats de la península Ibèrica, les acolorides cases de l’Onyar, els banys àrabs i la catedral. Els coneixes? És el destí idoni on gaudir d’uns dies de desconnexió i tranquil·litat, gràcies a la combinació d’història, llegendes, bona gastronomia, cultura i natura! Això fa que tothom qui la visita, repeteixi!

Una perfecta opció per començar aquests dies de desconnexió, és el Montjuïc Boutique B&B: més que un hotel on hostatjar-te, és un espai idíl·lic, caracteritzat per la seva autenticitat i a només 10 minuts caminant del Barri Vell de Girona. Una casa que manté l’essència dels materials nobles, que aposta pel reciclatge i els aïllaments naturals, donant lloc a la creació d’espais plens de calma i confort, un oasi de naturalesa verda i un silenci harmoniós dins la bonica ciutat de Girona. Gaudeix del luxe de les petites coses amb el Montjuïc Boutique B&B!

lacasa portada72 hotel montjuic boutiquebandb

Montjuïc Boutique B&B

Girona.

Relaxa’t com si estiguessis a la teva pròpia casa, tot gaudint d’unes vistes espectaculars de la ciutat i els Pirineus de Girona i amb una àmplia gamma de serveis pensats per a la teva comoditat, com realitzar el check-in online, biblioteca a la teva disposició, servei de consergeria, un espai de relaxació que consta de piscina i spa a l’aire lliure amb vistes, bugaderia pròpia on s’utilitzen productes respectuosos amb el medi ambient, proveïdors locals i de proximitat i reciclatge i consum energètic responsable.

A més, el Montjuïc Boutique t’ofereix experiències slow life, és a dir, promou la desacceleració i prendre el control del temps per a aconseguir una millor qualitat de vida. La finalitat d’això és gaudir del temps lliure “a poc a poc”, de gaudir del no fer res, d’esbargir-te i riure amb les amigues, connectar amb la natura i reconnectar amb tu mateix. En definitiva, de passar-ho bé i celebrar les petites coses i moments.

lacasa0272 1 hotel montjuic boutique bandb

Montjuïc Boutique B&B

Girona.

T’imagines fer una passejada entre camps, conreus d’oliveres i boscos, dins i fora de la Girona antiga? Ara ho pots fer, amb una de les propostes que ens ofereix el Montjuïc Boutique amb el “Tasta la dieta Mediterrània. Passejant per la Girona més verda”, on podràs descobrir què és la dieta mediterrània a través del tast d’herbes aromàtiques i medicinals. Una experiència on podràs connectar amb la natura i gaudir del silenci.

Una altra opció, també vinculada amb la natura, és conèixer les plantes i flors silvestres comestibles per elaborar receptes saludables pel nostre organisme a través del taller “Cuinem silvestre”. Descobreix l’ampli ventall de plantes comestibles que hi ha a la natura i aprofundeix en algunes d’elles. Estàs preparat per llepar-te els dits?

Però si vols gaudir del benestar en tots els sentits, no pots deixar escapar el “Pack Benestar”, un regal original per a totes aquelles persones que vulguin gaudir de les instal·lacions de l’hotel sense necessitat d’estar-hi allotjats. Aquest pack amb parella inclou: 1 hora de jacuzzi privat amb vistes a Girona, una ampolla de cava ecològic i 1 massatge per a dues persones de 30 minuts cada una.

Per seguir amb aquests dies de pau i tranquil·litat, pots afegir a la teva escapada alguna sessió o classe de ioga amb Happy yoga Girona. Aquest centre especialitzat ofereix classes regulars i forma professors que estan al servei de la salut, el benestar i el creixement personal a Girona des del 2006.

El ioga és una disciplina que cada cop té més adeptes i és una pràctica que ens pot aportar molts beneficis si l’incorporem en el nostre dia a dia. Un munt de propostes de meditació i tallers, per a totes les edats, us esperen per a potenciar l’alliberament de l’estrès del cos i la ment, afavorir la salut de la columna, la flexibilitat, la circulació i la capacitat de meditació. Estàs preparat per transportar el teu cos i ment a un estat de benestar?

O bé, si el que vols és fer una immersió en un espai singular ple de calma, silenci i harmonia, l’Aqva Banys romans de Girona és el teu lloc! Situat a l’emblemàtic Barri Vell de Girona, aquest espai és el lloc perfecte per a desconnectar i relaxar-te.

Un centre que ofereix un circuit termal format per tres termes a diferents temperatures. Seguint la nomenclatura original dels romans, hi ha el Tepidarium, que és la zona d’aigua tèbia; el Caldarium, de calenta; i el Frigidarium, d’aigua freda.

aqva banys romans girona javi cabrera arxiu imatges ptcbg

Termes romans d'Aqva.

Girona. Javi Cabrera.

Deixa’t captivar per un món de sensacions i de calma a Aqva Banys Girona, on gaudiràs d’una pràctica ancestral i mil·lenària en un espai excepcional. Suma’t a una experiència única plena de benestar!

I per acabar d’arrodonir aquesta escapada, et proposem apuntar-te a un dels tallers de cuina que ofereix en Matthias Hespe a l’Espai Cuinar Sa, on podràs aprendre com relacionar-te amb el menjar i dur una alimentació saludable per aconseguir un bon benestar i millorar la salut, tant física com mental. Un espai on aprendràs a practicar una alimentació conscient amb aliments de proximitat i quilòmetre zero.

Si, amb tot i això, vols consultar més propostes, no et perdis les nostres experiències de benestar i anima’t a descobrir aquesta ciutat i viure una experiència única amb la família o amics.

Saltar al contingut