Viatge d’estiu

portada cat estiu bo

A l’estiu…
…les pistes d’esquí del Pirineu de Girona La Molina, Vall de Núria o Vallter 2000 tenen oberts els seus remuntadors perquè els excursionistes de totes les edats puguin acostar-se amb major facilitat a l’alta muntanya.

…val la pena tastar algunes de les especialitats gastronòmiques de temporada com són les xicoies a la Cerdanya, els gaspatxos de fruites, els empedrats amb fesols de Santa Pau D.O.P o els arrossos amb vegetals o marisc.

…ve de gust tirar-se al mar per a fer activitats aquàtiques. Més enllà del caiac, la vela i el submarinisme, la Costa Brava també ofereix altres experiències marines com el surf i el paddle-surf, la natació guiada, l’snorkel o el coastering entre altres.

Descarrega’t
l’eBook
gratuït

https://costabrava.org/wp-content/uploads/2023/01/01_ebook_estiu_CA.pdf

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Saltar al contingut