Un viatge sensorial

un viatge sensorial CA 2

Jardins exuberants. Flaires d’espígol, romaní i llorer. Antics camins de contrabandistes. Una tisana de l’antiga Grècia. Tractaments mil·lenaris sobre la pell. Rius, fonts medievals i aljubs. Les termes de la Via Augusta. El so del vent i el tacte d’un tronc. Respirar fons, sentir i sentir-se. Micro-algues i llavors. Pa acabat de sortir del forn. Segles de saviesa artesanal…

Aquest és el tràiler d’un viatge sensorial per la Costa Brava. Un viatge per ensumar-la, tocar-la, assaborir-la, escoltar-la i també observar-la amb uns altres ulls.

I per a això us proposo quatre itineraris insòlits, quatre rutes per a olorar les herbes mediterrànies tan pròpies d’aquests paisatges; per a seguir el curs de l’aigua que va ser i és vehicle de tantes cultures; per a prendre consciencia de l’entorn que ens envolta i també, alhora, de nosaltres mateixos i, finalment, per a descobrir com s’han recuperate sabors d’abans heretats de temps antics.

Descarrega’t
l’eBook
gratuït

https://costabrava.org/wp-content/uploads/2023/01/Ebook-cultura-i-benestar_CA.pdf

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Saltar al contingut