Un viatge sensorial II

un viatge sensorial II CA 2

Un passeig a càmera lenta. Les claus d’una ermita mil·lenària. Una infusió de saüc. Art fet amb pinyes, escorça d’arbre i carbó. Omplir una banyera d’escuma. Un trinxat i un vi d’alçada. Arquitectura sorprenent i orgànica. Tancar els ulls, respirar profundament. Ceràmica iber i monedes romanes. Aromes de pi, molsa i terra mullada. Cuina vegana sota les estrelles. Un llit amb dosser…

Un Viatge Sensorial II és la segona part del primer volum Un Viatge Sensorial per la Costa Brava, però aquesta vegada per a olorar, tocar, sentir, assaborir i escoltar el Pirineu de Girona. I també per a conèixer-lo des d’un altre punt de vista.

Per a això us proposo quatre itineraris també insòlits, quatre rutes per a retornar a la terra a prendre consciència del nostre entorn i de nosaltres mateixos; per a escoltar aquest silenci pur que a vegades oblidem que existeix; per a olorar les flors pirinenques tan presents en aquests paisatges i per a conèixer tota la saviesa que ens van llegar els nostres avis.

Descarrega’t
l’eBook
gratuït

https://costabrava.org/wp-content/uploads/2023/01/Viatge-sensorial-PirineusII_CA.pdf

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Saltar al contingut