Tamariu (Palafrugell) slide 0 Tamariu (Palafrugell) slide 0

Tamariu (Palafrugell)

Baix Empordà

FOTÒGRAF Oscar Rodbag

Poble del Baix Empordà del municipi de Palafrugell, un petit paradís de la Costa Brava on la vegetació mediterrània arriba al mar.

Poble del Baix Empordà del municipi de Palafrugell, un petit paradís de la Costa Brava on la vegetació mediterrània arriba al mar.

Oficina de Turisme de Palafrugell

Av. de la Generalitat, 33, 17200 Palafrugell, Espanya

Tamariu (Palafrugell) Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

Dir Tamariu és dir platja. És dir cales d’immensa calma a l’hivern i de sol radiant a l’estiu, en un entorn d’ensomni. Una carretera de revolts que surt des de Palafrugell –municipi al qual pertany– amaga aquest paradís de sorra granulada i de vegetació exuberant. Amb un bonic passeig amb terrasses de restaurants i hotels per gaudir de la gastronomia local, i amb les cales del Liris i Aigua dolça a banda i banda, Tamariu està envoltada de roques i camins per descobrir alguns dels racons més salvatges de la Costa Brava. Els Liris, amb la seva mítica barraca centenària i el trampolí dalt la roca és un petit tresor. Des d’allà, si segueixes les senyals del GR92 direcció sud, passant per roques i bosc, arribaràs fins a Cala Pedrosa, una bonica cala que, com el seu nom indica, està formada per pedres. Seguint pel GR92, que des d’aquí s’endinsa uns metres per bosc, arribaràs fins al Cap de Sant Sebastià i el seu conjunt monumental, una altra meravella amb vistes excepcionals. I no et perdis la cala d’Aigua Xelida, considerada “el paisatge favorit de Catalunya” per un programa de tv3. T’has imaginat ja escapant-te a Tamariu?

Saltar al contingut