Forallac slide 0 Forallac slide 0

Forallac

Baix Empordà

FOTÒGRAF Laurence Norah

Municipi del Baix Empordà on fer un gran viatge en el temps, amb dos escenaris medievals excepcionals, Peretallada i Vulpellac.

Municipi del Baix Empordà on fer un gran viatge en el temps, amb dos escenaris medievals excepcionals, Peretallada i Vulpellac.

Ajuntament de Forallac

Parc de l'U d'Octubre de 2017, 17111 Vulpellac, Espanya

Forallac Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

Al bell mig del Baix Empordà, entre les millors cales i platges de la Costa Brava i el singular massís de les Gavarres, hi trobareu el municipi de Forallac, que aplega els nuclis històrics de Vulpellac, Fonteta, Canapost, Peratallada, Sant Climent de Peralta, Santa Susanna de Peralta i Fitor. Aquests pobles configuren una realitat històrica, cultural i natural que permet apropar-nos a l’essència més genuïna de l’Empordà. Tots ells són dipositaris d’un extens llegat patrimonial perquè es troben emplaçats en un territori estratègic, que ha estat cruïlla de cultures al llarg dels segles, especialment durant l’edat antiga i l’edat mitjana. Abracen a tots aquests vestigis i petjades de la història, un paisatge de gran riquesa i diversitat natural, dibuixat per la fèrtil plana agrícola i els suaus contraforts de les Gavarres, on s’hi amaguen infinitat de racons i tresors per descobrir.

Saltar al contingut