Santa Marta Hotel Spa. Lloret de Mar. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG_G 2 Santa Marta Hotel Spa. Lloret de Mar. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG_G 2
BLOG

Carrega’t d’energia després de l’estiu

BLOG

Carrega’t d’energia després de l’estiu

avatar Bibiana Motos

Per a la majoria, ens arriba la fi de les vacances i ens endinsem en una nova rutina.

Mirant enrere, podem sentir-nos satisfets amb tot el que l’estiu ens ha ofert: moments memorables i noves experiències. Aquest període ens ha deixat amb un regust positiu, una sensació d’haver aprofitat cada instant. Però, ara que ens envolta l’aire fresc de la nova temporada, podem abraçar el canvi i les noves rutines amb entusiasme i trobar moments per connectar amb nosaltres mateixos i desconnectar. 

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona trobem destinacions úniques envoltades de natura, on reconnectar amb un mateix i recuperar la calma que sovint perdem en el dia a dia. Una bona gastronomia, acompanyada de paisatges tranquils i meditació, són el maridatge perfecte per cuidar de la teva salut física i emocional. Aprofita aquesta meravellosa estació per invertir temps en tu mateix i cultivar la teva salut i felicitat amb l’acompanyament de professionals experimentats, els quals et facilitaran eines i tècniques per fer front a l’estrès i el cansament.

Empuries. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG 2

Arxiu Imatges PTCBG. Empúries. Javi Cabrera.

Ara sí, et convidem a explorar amb nosaltres alguns espais plens de pau i harmonia que et faran carregar d’energia positiva amb els diferents retirs de benestar o ioga d’aquesta temporada. Estàs preparat?

Casa Santa Elena, un oasis de benestar

En un entorn incomparable de natura i silenci com és la Vall de Solius, al cor de l’Ardenya, ens trobem Casa Santa Elena. Un espai de pau i calma, accessible i compromès amb l’entorn, que disposa de 82 habitacions, sales polivalents i unes instal·lacions adequades per dur a terme activitats que t’ajudaran a aconseguir un benestar físic i emocional a través de la meditació, tècniques de relaxació, taitxí, ioga, mindfulness, o mitjançant retirs espirituals de diferents durades.

Casa Santa Elena és l’escenari ideal per connectar amb l’essencial i experimentar el benestar en un entorn serè. Aquesta encantadora casa compta amb cinc sales polivalents amb parquet que s’adapten a una gran varietat d’activitats. El seu mobiliari versàtil i l’opció de regular la intensitat de la llum permeten crear l’ambient perfecte per desconnectar. A més, disposen de material com estoretes de ioga per al teu ús. Si desitges viure un cap de setmana inspirador i carregar piles, t’animem a explorar els retirs que hi ha en els pròxims mesos:

Del 9 a l’11 de setembre, gaudeix d’un retir de meditació i silenci on es faciliten pràctiques enfocades a desenvolupar una actitud d’atenció centrada en la calma mental, i a afavorir un estat d’introspecció i comprensió del nostre interior, de la mà de Joséma Torres. Si no, també tens l’opció d’experimentar el fascinant taller “L’art de viure” guiat per Gaspar Hernàndez, en la seva X Edició del 22 al 24 de setembre i explorar el teu veritable jo i comprendre el significat profund d’aquest “jo” interior.

O bé, pots posar en pràctica el mindfulness i la compassió en silenci de la mà d’en Carles Ruiz, l’Àngels Ponce i l’Anna Fons amb una pràctica de moviments conscients. Us hi esperem del 27 al 29 d’octubre!

71676218_125449962187164_1953988211604717568_n scaled

Casa Santa Elena

Pau i tranquil·litat a l’Alta Garrotxa

Trasllada el teu cor fins al Mas Pineda! Una masia del segle XIII completament restaurada situada en un paratge fascinant i singular a Oix. Un lloc privilegiat en plena natura, amb boscos i vistes panoràmiques a la vall. Aquest es converteix en el lloc idoni on descansar, caminar, observar i trobar l’autèntic benestar. 

A més, és una masia que treballa per fomentar un turisme sostenible i respectuós a tots els nivells, oferint un espai per reconnectar amb la natura i amb un mateix, a partir d’activitats, tallers, recessos i esdeveniments. Amb diverses sales com la Cabanyes, les Voltes i el Mas Pellicer, a més del porxo i els extensos jardins exteriors de més de 350 m², aquesta masia és ideal per a fer diverses activitats com ioga, meditació i exercicis a l’aire lliure durant tot l’any.

Vine i gaudeix d’experiències reparadores com un retir que combina l’aeroioga i la dansa del ventre del 15 al 17 de setembre, endinsar-te en un bany de bosc a la mateixa finca de la masia el 7 d’octubre o bé, un retir de mindfulness en silenci del 17 al 19 de novembre. També trobaràs desenes de rutes i itineraris per reconnectar amb la natura, la història i l’essència del territori, sigui a peu o en bicicleta.

unnamed 1

Mas Pineda, Oix

Hotel Santa Marta, una font de desconnexió

Si ets un amant del mar i també gaudeixes de l’entorn natural, Lloret de Mar i especialment l’Hotel Santa Marta és el lloc idoni per a una escapada relaxant i de desconnexió. Rodejat de set hectàrees de bosc preservat durant generacions, i amb accés directe a una cala amb vistes privilegiades i sentint la remor de les onades, és una perfecta combinació.

Un dels espais més apreciats pels visitants de l’hotel, és el seu spa, on la calma i la tranquil·litat t’acompanyaran en tot moment, ja sigui per gaudir del circuit d’aigües, la piscina climatitzada, el jacuzzi o bé, les saunes. Si ho prefereixes, també tens l’opció d’escollir entre la gran carta de tractaments i massatges personalitzats, o apuntar-te a les classes de ioga a l’aire lliure que s’ofereixen per a tots els nivells. T’imagines practicar les asanes amb el mar Mediterrani als teus peus? Completa les teves teràpies amb un mestre que et guiarà en els exercicis i t’ajudarà a millorar. 

Santa Marta Hotel Spa. Lloret de Mar. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG

Arxiu Imatges PTCBG. Santa Marta Hotel Spa. Lloret de Mar. Javi Cabrera.

Retirs en família al Mas Garganta 

I per acabar, si vols aprofitar al màxim aquests dies d’estiu, et proposem visitar el Mas Garganta de la Vall d’en Bas. Una casa rural reconfortant i amb molt d’encant on totes les estances han estat reformades conservant el record del pas del temps. La casa també disposa d’una acollidora sala d’estar, dos menjadors, la Cabana del Bosc, un espai tranquil i totalment equipat per fer-hi activitats de tota mena, com meditació o ioga i uns exteriors que mantenen l’encant de la vida al camp, on els més petits podran practicar l’horticultura.

El Mas Garganta és més que un allotjament, ja que podreu gaudir del seu entorn, de sessions de ioga matinals, jocs per a tota la família, activitats per als nens relacionades amb la natura, observació d’estrelles, cura dels animals, propostes d’excursions i passejades i molt més! No t’ho pensis més i gaudeix d’un “Retir en Família”, amb unes estades de 3, 4 o 7 dies amb un munt de propostes incloses, on els nens es podran relacionar de manera directa amb l’entorn natural i al mateix temps que conèixer i jugar amb altres nens de diferents edats. 

En definitiva, aquest temporada regaleu-vos temps per a vosaltres i per connectar amb el benestar i gaudiu plenament de les activitats que us portin felicitat i equilibri interior.

Saltar al contingut