Viatge d’hivern

viatge dhivern CA 2

Una excursió amb raquetes. Un parc d’aventura sobre els arbres. Caminades a la vora del mar. Rutes a peu o en bicicleta per paisatges volcànics. Remuntadors, neu, esquís. Un bon sopar a la vora del foc… El Pirineu de Girona i la Costa Brava tenen racons espectaculars per a fer tota mena d’activitats d’hivern, a l’aire lliure i en contacte amb la natura.

En aquesta nova publicació us proposo algunes idees i itineraris insòlits per a gaudir al màxim de l’hivern des del Pirineu fins el mar…

Descarrega’t
l’eBook
gratuït

https://costabrava.org/wp-content/uploads/2023/01/01_ebook_hivern_CA.pdf

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Saltar al contingut