Cerdanya Kris Ubach Cerdanya Kris Ubach
Blog

48 heures d’activités de plein air dans les Pyrénées de Gérone

BLOG

48 heures d’activités de plein air dans les Pyrénées de Gérone

Descobreix el Pirineu de Girona: un paradís d'activitats a l'aire lliure com a senderisme, ciclisme i esquí, combinat amb una naturalesa impressionant i una gastronomia local exquisida.

Si t’agrada fer senderisme, pedalar o lliscar per la neu mentre et meravelles amb l’entorn, el Pirineu de Girona és l’escenari perfecte per a combinar la teva passió per les activitats a l’aire lliure amb la naturalesa i la millor gastronomia local. Estàs preparat per l’aventura?

Dia 1

Punt d’entrada a un món d’activitats

Sortim de la Cerdanya, on et proposem gaudir de les belles muntanyes del Parc Natural del Cadí-Moixeró, uns senders plens de biodiversitat. La millor manera de començar el dia és agafar el telecabina Cadí-Moixerò i deixar-se seduir per les imponents vistes des del refugi Niu de l’Àliga, a 2.537 metres. Aquí, la majestuositat de la Cerdanya i el Ripollès s’estén als teus peus, oferint un espectacle natural incomparable.

Aquest lloc màgic és la porta d’entrada al Parc del Cadí-Moixeró, on t’esperen grans aventures. A l’hivern, llisca sobre la neu amb esquís o fes una ruta amb raquetes de neu de la mà de guies experts que et portaran a descobrir boscos de color blanc, turons nevats com cotó fluix, rius glaçats i paratges espectaculars. A l’estiu, aventura’t a descobrir senders que et robaran l’alè, i si ets un incondicional de la BTT, podràs escollir entre 12 circuits de descens de tots els nivells. I no t’amoïnis, tant si és estiu com hivern, no cal que portis la bici o les raquetes de casa: podràs llogar el material que et calgui abans de començar l’aventura!

Menjar i dormir, també poden ser tota una experiència

A aquestes alçades, deus tenir gana. I parlant de perspectives aèries, què et semblaria un sopar en alçada? Al restaurant del Niu de l’Àliga podràs degustar un menú complert per recuperar energies. Però sigues previsor: truca per reservar taula i assegura’t que la teva estada també és una experiència gastronòmica!

Et proposem acabar el dia a l’hotel Solineu, un espai a peu de pistes de La Molina amb una oferta d’activitats d’estiu i d’hivern inacabable: des de recorreguts en segway, passeigs en barca o tornejos de tenis a tubbing o activitats de neu!

Cerdanya Marc Planaguma

La Cerdanya. Marc Planagumà

Dia 2

A vista d’ocell

Com sabem que el primer dia va ser tota una aventura, aquesta segona jornada comença amb una activitat més relaxada. Fes un esmorzar lleuger i carrega el mòbil, perquè no podràs parar de fer fotos mentre experimentes, a vista d’ocell, l’encant de la zona volcànica de la Garrotxa. Et proposem una activitat no apta pels qui tenen vertigen: un viatge en globus aerostàtic amb Vol de Coloms. Brinda amb una copa de cava mentre observes el Canigó i el Montseny, amb els Pirineus de fons i els volcans sota els peus.

Un brunch a la mida dels entusiastes de l’outdoor

Ara que ja has despertat el sentit de la vista, és el torn del gust. I és que un cop aterri el globus, podràs fer un brunch amb productes locals: pa amb tomàquet, embotits, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres, vi, ratafia i cafè. T’assegurem que et lleparàs els dits!

Un cop hagis reposat, recorda que aquest àpat que has fet és la millor energia per continuar gaudint del cap de setmana. I on millor que passejant pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Trepitja el terra vermellós que s’estén a tocar del volcà Croscat, el segon més jove de la Península, travessa el volcà de Santa Margarida i fes una ullada al volcà Pujalós. És una zona magnífica per descobrir en solitari o amb un bon guia. Un consell, si tens gos i li agrada l’activitat física, porta’l amb tu en aquesta ruta, s’ho passarà d’allò més bé. Però recorda dur-lo lligat, és obligatori en tots els Parcs Naturals!

Relaxa’t entre sons nocturns: un final màgic

I per relaxar-te després d’un cap de setmana ple d’activitats, no oblidis fer una excursió per descobrir la Fageda de nit: deixa que els teus ulls s’acostumin a la foscor i descobreix els sons nocturns. Aquest serà el  punt i final a un cap de setmana per tots els sentits.

Aller au contenu