Viatge de tardor dels pirineus al mar

portada cat

A la tardor

…les pistes d’esquí del Pirineu de Girona La Molina, Vall de Núria o Vallter 2000 tenen oberts els seus remuntadors perquè els excursionistes de totes les edats puguin acostar-se amb major facilitat a l’alta  muntanya.
…cal tastar la cuina dels bolets, el producte gastronòmic estrella de la temporada a llocs com la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès. Val la pena escollir els guisats com el conill amb bolets i el fricandó, o simplement  demanar un saltat de ceps, rovellons o rossinyols… amb all i julivert. Durant els mesos tardorencs diversos pobles del Pirineu celebren festes i fires del bolet.
…els boscos estan al seu millor moment per a fer activitats de senderisme, hípica o bicicleta de muntanya. A la Costa Brava i el Pirineu de Girona hi ha moltes arbredes de fulla caduca que ofereixen una explosió de colors especialment fotogènica; són molt vistosos els entorns dels municipis d’Alp i Llívia, a la Cerdanya; Santa Pau a la Garrotxa; Ribes de Freser al Ripollès i la zona de l’Albera a la Costa Brava.

Descarrega’t
l’eBook
gratuït

https://costabrava.org/wp-content/uploads/2023/12/ebook-tardor-CA.pdf

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Saltar al contingut