Port Bo o Platja de les Barques slide 0 Port Bo o Platja de les Barques slide 0

Port Bo o Platja de les Barques

Calella de Palafrugell, Baix Empordà

FOTÒGRAF Oscar Domínguez

Cada estiu s’hi celebra la popular cantada d’havaneres de Calella, que converteixen la platja en una espectacular graderia. Excursions nautiques. Distinció CERT.

Cada estiu s’hi celebra la popular cantada d’havaneres de Calella, que converteixen la platja en una espectacular graderia. Excursions nautiques. Distinció CERT.

Les platges de Port Bo, d’en Calau i Malaespina formen una continuïtat davant el nucli urbà de Calella de Palafrugell i les seves característiques voltes arran de mar. Cada estiu s’hi celebra la popular cantada d’havaneres de Calella, que converteixen la platja en una espectacular graderia per tal d’escoltar un dels sons més mariners que un pot imaginar-se cantats arran de mar.

Els esculls rocosos que hi ha entre la sorra granada i el mar creen diferents ambients en aquesta platja, que fa uns 190 m de longitud i uns 15 m d’amplada. Les barques varades sobre la sorra contribueixen a oferir una imatge de postal que és ben coneguda pels amants de la Costa Brava. Fàcil d’arribar-hi a peu i amb cotxe, a més, també hi ha una de les parades de la línia del bus turístic de l’Ajuntament de Palafrugell (Julivia), que recorre els principals punts d’interès del municipi.

ico platges apte per nens EMAS
  • Gruixuda
  • En cotxe, a peu, en bus i en barca
  • Parelles, urbanites, families, senderistes
  • 18
  • 100
  • Urbà

Calella de Palafrugell (Palafrugell)

Carrer de les Voltes, 6, 17210 Calella de Palafrugell, Espanya

Saltar al contingut