Platja de la Rubina slide 0 Platja de la Rubina slide 0

Platja de la Rubina

Castelló d'Empúries, Alt Empordà

FOTÒGRAF Jordi Cassú

També coneguda com la “platja salvatge”, és l’única del municipi en què estan permesos els gossos i la pràctica del kitesurf.

També coneguda com la “platja salvatge”, és l’única del municipi en què estan permesos els gossos i la pràctica del kitesurf.

La platja de la Rubina també és coneguda localment com la “platja salvatge”. I no és estrany. Ha quedat preservada del boom urbanístic i no té edificis a tocar, a diferència de les seves veïnes de Santa Margarida i Empuriabrava. Situada entre les bocanes d’entrada a les marines d’aquestes dues urbanitzacions, aquesta platja de sorra fina té al voltant les dunes, les reredunes i els sistemes lacunars propis d’una zona d’aiguamolls.

És l’única de Castelló d’Empúries en què estan permesos l’accés de gossos i la pràctica del kitesurf, això sí, només a l’extrem més proper a Santa Margarida. Per accedir-hi amb cotxe hem de girar a la cruïlla de la carretera de Roses que hi ha just després de l’aeròdrom d’Empuriabrava. Hi ha aparcament fàcil a tocar de la sorra. Un cop allà, és important accedir a la platja pels punts marcats, vigilant de no malmetre les dunes en regeneració. No s’ha d’oblidar que aquesta és una zona del parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

  • Sorra fina
  • En barca i a peu
  • Parelles, famílies
  • 70
  • 1800
  • Natural

Oficina de Turisme d'Empuriabrava

Carrer de Fabra Pompeu, s/n, 17487 Empuriabrava, Espanya

Saltar al contingut