Molló slide 0 Molló slide 0

Molló

Ripollès

FOTÒGRAF Maria Geli i Pilar Planagumà

Municipi del Ripollès que et regala tot el seu encant natural i unes vistes magnífiques sobre el Vallespir i el golf de Lleó.

Municipi del Ripollès que et regala tot el seu encant natural i unes vistes magnífiques sobre el Vallespir i el golf de Lleó.

Ajuntament de Molló

Carrer de Sant Sebastia, 17868 Molló, Espanya

Molló Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

Molló, al Ripollès, ha estat sempre una terra de pas. El Coll d’Ares (a 1.513 metres d’altitud) ha estat un pas transitat ja pels celtes i els romans. De tornada a la vall, tens una parada obligatòria al pintoresc poble d’Espinavell, enfilat a la falda de Coll Pregon i amb vistes al Costabona o al naixement del riu Ritort, al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. A Molló, descobreix la bellesa de l’església i el campanar de Santa Cecília (Bé Cultural d’Interès Nacional), un bon exponent del romànic català, així com la capella de Sant Sebastià i la Font Vella. I finalment, visita Molló Parc, on hi podràs veure animals autòctons dels Pirineus, com marmotes, llúdrigues, isards o óssos.

Experiències de Ripollès

Saltar al contingut