S’Agaró (Castell – Platja d’Aro) slide 0 S’Agaró (Castell – Platja d’Aro) slide 0

S’Agaró (Castell – Platja d’Aro)

Baix Empordà

FOTÒGRAF Arxiu Costa Brava

Poble del Baix Empordà del municipi de Castell-Platja d’Aro, amb cales i platges i un petit nucli pintoresc de gran interès cultural.

Poble del Baix Empordà del municipi de Castell-Platja d’Aro, amb cales i platges i un petit nucli pintoresc de gran interès cultural.

Ajuntament de S'Agaró

Av. Sant Pol, 8, 17248 S'Agaró, Girona, Espanya

S'Agaró (Castell - Platja d’Aro) Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

S’Agaró, és una joia arquitectònica arran del mar. Una de les zones mítiques i més exclusives de la Costa Brava. A principis del segle XX Josep Ensesa de la mà de l’arquitecte Rafael Masó va tenir la visió d’edificar una ciutat-jardí catalana en un marc noucentista on l’arquitectura i l’urbanisme respectessin totalment el paisatge i mostressin una imatge d’estil respectuós amb l’entorn, Senya Blanca, l’Hostal de La Gavina i cada casa formen part d’un conjunt arquitectònic indivisible declarat Bé Cultural d’Interès Nacional des de l’any 1996. El Camí de Ronda de S’Agaró, construït “a trenc d’aigua” té una llargada d’uns 2 Km i porta el nom de Josep Ensesa i Gubert, que va ser el visionari no només del Camí de Ronda; sinó també de la realització del seu somni: S’Agaró.

Saltar al contingut