La Bisbal d’Empordà slide 0 La Bisbal d’Empordà slide 0

La Bisbal d’Empordà

Baix Empordà

FOTÒGRAF Ajuntament de la Bisbal de l'Empordà

Municipi del Baix Empordà, capital de comarca, un mosaic de tresors culturals on destaca el call jueu i la tradició ceramista.

Municipi del Baix Empordà, capital de comarca, un mosaic de tresors culturals on destaca el call jueu i la tradició ceramista.

Ajuntament de La Bisbal d'Empordà

Plaça del Castell, n 17100, La Bisbal d'Empordà, Espanya

La Bisbal d'Empordà Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

La capital del Baix Empordà, la Bisbal d’Empordà, et convida a gaudir de la ciutat. Para el rellotge i submergeix-te en el seu passat tot passejant pels carrers dels seu nucli medieval, zigzaguejant pel call jueu i recorrent els edificis de la l’època d’esplendor modernista. I, sobretot, descobreix un dels tresors que ha fet famosa aquesta població i l’ha convertit en la capital catalana de la ceràmica: l’argila vermella. A banda i banda del carrer de l’Aigüeta t’esperen les botigues, els tallers d’artesans i les sales d’exposicions on veure i adquirir els fruits d’un ofici molt arrelat a la Bisbal i tan reconegut com la seva tradició musical i les seves cobles.

Saltar al contingut