Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura slide 0 Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura slide 0

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Baix Empordà

FOTÒGRAF Jordi Gallego

Municipi del Baix Empordà amb tres nuclis de població on es respira la natura de les Gavarres i un llegat medieval de gran valor.

Municipi del Baix Empordà amb tres nuclis de població on es respira la natura de les Gavarres i un llegat medieval de gran valor.

Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

Plaça de la República, 2, Sant Sadurní de l'Heura, Espanya

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura Pla de l’Estany França Pirineu de Girona Alt Empordà Garrotxa Osona La Selva Baix Empordà Gironès Ripollès Cerdanya Costa Brava

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura és el terme més extens del Baix Empordà. Entre els tres pobles que donen nom al municipi, tens propostes per omplir tants dies com vulguis. A Cruïlles, t’hi espera el monestir benedictí de Sant Miquel i dues torres que destaquen sobre el perfil del poble: la torre romànica de l’antic castell i el campanar de Santa Eulàlia. A Monells, aparca el cotxe i passeja pels carrers que et portaran a la plaça porxada de Jaume I. A Sant Sadurní de l’Heura, no et perdis l’església de Sant Genís i l’ermita de Sant Joan de Salelles. I si encara et sobra temps, cap a la muntanya. Des d’aquí tens via lliure cap al puig d’Arques (535 m), el punt més alt de les Gavarres. Puges?

Experiències de Baix Empordà

Saltar al contingut