Vall de Bianya. Javi Cabrera 1 Vall de Bianya. Javi Cabrera 1
BLOG

Totes les etapes del viatge compten!

BLOG

Totes les etapes del viatge compten!

Us animem a que descobriu la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb respecte, a poc a poc, assaborint els seus productes del mar i de la muntanya, recorrent els seus camins, endinsant-vos en els nombrosos espais naturals, descobrint la seva història i el seu patrimoni, les tradicions i les festes i sobretot parant-vos a conèixer la seva gent.

Cala Salguer. Diego Espada 2019 1

Cala S'alguer

Cala S'alguer. Diego Espada. Arxiu Imatges PTCBG

A la Costa Brava i al Pirineu de Girona treballem des de fa anys per ser una destinació responsable, i moltes empreses i entitats s’esforcen amb convicció per fer-ho cada dia millor, per minimitzar els impactes negatius i ampliar els impactes positius de la seva activitat, per donar un bon servei, per atendre la diversitat, per valoritzar el patrimoni, per ser més eficients en l’ús dels recursos i per crear llocs de treball estables i de qualitat.

També els visitants podeu vetllar perquè la vostra estada sigui més responsable mentre descobriu la riquesa d’aquesta terra. Per fer-ho, recordeu que totes les etapes del viatge compten.

Ullastret. Javi Cabrera

Ullastret

Ullastret. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG.

Si voleu que l’impacte de la vostra estada a la Costa Brava i al Pirineu de Girona sigui positiu comenceu pensant com veniu i com us moveu. L’opció del transport públic i l’extensa xarxa de camins us permetran arribar a molts llocs de casa nostra de manera neta. Els camins de ronda, la xarxa de camins d’Itinerànnia o les Vies Verdes són algunes de les opcions que trobareu per poder descobrir paisatges singulars a peu o en bicicleta

Carrilet II. Alvaro Sanz

Carrilet II

Carrilet II. Alvaro Sanz. Arxiu Imatges PTCBG.

Una altra manera de contribuir és triant els allotjaments que treballen de forma sostenible i que són gestionats localment. Trieu i remeneu, que hi ha propostes variades i de gran qualitat. I recordeu que l’aigua i l’energia són béns escassos i que cal que en fem un ús responsable. Hem de ser-ne conscients i actuar com ho faríem a casa, tancant l’aixeta o apagant la llum quan no ens faci falta.

No deixeu de gaudir del patrimoni natural i cultural, de la gastronomia i dels vins del territori. Penseu-hi també quan compreu un record, res millor que els productes locals de qualitat.

Sant Feliu de Guixols. Jordi Chias

Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols. Jordi Chias. Arxiu Imatges PTCBG.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona us esperen durant tot l’any, no deixeu escapar l’oportunitat de fer un viatge diferent, conscient i positiu! Bon viatge!

 

 

Saltar al contingut