Cala Pi Cala Pi
BLOG

Spas i balnearis a l'hivern

BLOG

Spas i balnearis a l’hivern

avatar Bibiana Motos
  • Escrit per: Bibiana Motos
  • Apassionada de la comunicació i dels paisatges bonics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

  • Data: 11/02/2021

Dedicar-nos més temps a nosaltres i al nostre benestar. Aquest hauria de ser un dels objectius del nou any que fa poc hem començat.

Perquè cuidar-nos una mica més sempre és possible, només cal trobar la manera d’integrar petites rutines al nostre dia a dia que ens facin sentir millor; però també hi ha un gran regal que ens podem fer en aquest sentit: una visita a un spa o balneari. És una de les opcions més agradables i efectives per fer, mai millor dit, un bany de benestar!

L’hivern és una època especialment encertada per tenir en compte l’oferta dels spas i els balnearis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.  Sabem que l’aigua ens pot ajudar a alliberar tensions i relaxar-nos, però les baixes temperatures no ens permeten banys a l’exterior durant l’hivern; així que ens queda l’opció de visitar les zones d’aigua i equipaments amb spa que estan oberts tot l’any. Les zones d’aigua dels spas són perfectes per aprofitar tots els beneficis d’aquesta, en un entorn agradable, pensat exclusivament per a la tranquil·litat i el relax, tan útils per trencar amb la rutina, carregar-nos d’energia i potenciar la nostra pau interior.

A més de les zones d’aigua, cal informar-se dels tractaments addicionals d’aquests equipaments. Cadascun amb la seva especialitat, l’objectiu dels tractaments dels spas tenen sempre una vinculació amb el benestar. Caldrà que escollim el que ens és més adequat segons els nostres objectius i necessitats concretes.

Santa Marta 1 1024x682 1

Oberts també a l’hivern

Aquesta època de l’any sovint ens convida al recolliment a casa i alhora ens limita amb les sortides a l’exterior. Visitar un spa o un balneari durant els mesos d’hivern es converteix en una activitat perfecta, només caldrà trobar un forat a l’agenda. Els spas i balnearis oberts a l’hivern ens ofereixen una oportunitat per gaudir-los; aprofitem-la!

Amb la remor del mar

Amb unes instal·lacions i ubicació immillorables, el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi s’ha convertit en un referent per aquells que busquen una experiència de relaxació i benestar a la Costa Brava. El seu spa disposa de sauna finlandesa, banys turcs i un llistat de tractaments corporals i massatges. Un altre hotel prop del mar i amb un ampli servei de propostes de benestar és lHotel Santa Marta, a la Platja de Santa Cristina de Lloret de Mar. Al seu spa ofereixen teràpies basades en productes naturals i orgànics, pensats per respectar el benestar dels seus visitants i el seu entorn. La sauna sueca, el circuit d’aigües i les sales de massatges són algunes de les propostes que t’esperen a les seves instal·lacions.

Calidesa entre muntanyes

Si volem més aviat una experiència d’alçada, a 1000 metres d’altitud i amb precioses vistes a la Vall de Ribes trobem l’Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents Una opció perfecta per fer una escapada de cap de setmana i gaudir de la tranquil·litat i el silenci que es respira als prats i boscos del seu entorn. A banda de la seva ubicació, l’hotel disposa d’una àmplia oferta de tractaments corporals adaptats a les necessitats d’aquells qui el visiten.

Resguard Vents 1

Benestar urbà

Sense sortir de la ciutat trobem també propostes d’spas urbans de caràcter singular i exclusiu. Un bon exemple és Aqua Banys Romansal Barri Vell de Girona. Amb unes instal·lacions amb més de 2000 anys d’història, els seus visitants podran reviure i gaudir d’una tradició greco-romana ancestral: banys termals, rituals, massatges i molt més. Aquest balneari urbà representa l’equilibri perfecte entre història i innovació, on l’aigua, la pedra, la llum, i altres elements primaris permeten experimentar un viatge purificador i plàcid a través dels sentits.

Aqva 1 1024x690 1

Una altra opció per viure una experiencia de benestar, és l‘Hotel Ciutat de Girona, el qual compta amb una piscina climatitzada i zona de jacuzzi d’aigua salina. Mitjançant productes cent per cent naturals i de primera qualitat, ofereix una àmplia oferta de tractaments relaxants pensats pel benestar dels seus clients.

El poder de l’aigua

Existeix també la possibilitat de compaginar l’aspecte terapèutic amb la tranquil·litat dels paratges de la Selva a l’Hotel Balneari Vichy Catalan. Amb un ampli ventall de tractament i unes instal·lacions úniques, l’Spa Termal de Caldes de Malavella també és una bona alternativa. A banda d’una gran diversitat de tractaments corporals, massatges i experiències spa, les seves instal·lacions ofereixen un circuit d’aigües termals que permeten gaudir als seus visitants d’un recorregut per les diferents piscines d’aigües Bicarbonatades Sòdiques i Alcalines del brollador de Vichy Catalan a 36ºC. Jacuzzi, Dolls subaquàtics, Canons d’aigua termal, Cromoteràpia, Dutxa Bitèrmica, Dutxa Cubell, Pediluvi, Sauna Finlandesa, Sauna Termal (Hamman) son algunes de les opcions que ofereix aquest espai.

Els mesos d’hivern són un bon moment per dedicar-nos temps, parar a reflexionar i cuidar el nostre cos i ment. Hi ha centres d’spa oberts tot l’any que ens conviden a tot això i molt més. Comenceu aquesta descoberta a tot un món de sensacions!

Saltar al contingut