PaddleSurf_ClubNauticEscala copia scaled PaddleSurf_ClubNauticEscala copia scaled
BLOG

Sentiu el mar als vostres peus gaudint del paddle surf a la Costa Brava

BLOG

Sentiu el mar als vostres peus gaudint del paddle surf a la Costa Brava

francesc sola avatar

Deu de cada deu experts en paddle surf asseguren que es tracta d’una pràctica esportiva ideal per fer-la sol, amb amics o amb tota la família.

I precisament en aquesta època en què ens trobem ara, amb albades que despunten ben d’hora i amb capvespres que s’allarguen fins ben tard, resulta que és un període ideal per practicar aquest esport ideat fa uns anys pels hawaians. Lleure, natura, mar obert i diversió en família. Què més es pot demanar? És una activitat que no té límit d’edat perquè només cal saber nedar.

IMG_5652

El paddle surf permet explorar, amb molta calma, racons de la Costa Brava

La teoria d’aquesta combinació de surf i piragüisme és ben senzilla: posar-se al damunt d’una taula de grans dimensions, a peu dret o de genolls, i remar, mantenint l’equilibri i augmentant el nivell de velocitat i dificultat en funció de la nostra destresa. Un pla perfecte per conèixer sense cap pressa racons amagats de la Costa Brava des d’un altre punt de vista, com ja fa anys que saben tant a l’Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus com a l’Estació Nàutica de l’Estartit-Illes Medes. Dos enclavaments immillorables per conèixer de primera mà les bondats del paddle surf a la Costa Brava.

IMG_5682

Una activitat per a tota la família

També podeu llogar material i sortir a gaudir amb la taula en alguns del càmpings de la Costa Brava de l’Associació de Càmpings de Girona. A més, els seus experts monitors us ajudaran a passar de la teoria a la pràctica, per aprendre a lliscar tant en aigua plana com sobre les ones. Novells, no patiu, que això s’agafa ràpid.

Beneficis per a la salut i una garantia de diversió

I quins són els beneficis d’aquest esport que ha arribat amb tanta força a casa nostra? Doncs, per exemple, el treball de la musculatura de tot el cos, sense que això comporti cap impacte per les nostres articulacions. Tonifica tant les cames com també el tronc superior, redueix els nivells d’estrès i manté els quilos a ratlla gràcies a la seva elevada despesa energètica. Ah! I somriures en família assegurats. Qui dona més?

Saltar al contingut