Norai1 scaled Norai1 scaled
BLOG

Mishima, Maria Rodés i Miqui Puig són caps de cartell del Norai Festival

FOTÒGRAF

BLOG

Mishima, Maria Rodés i Miqui Puig són caps de cartell del Norai Festival

dani chicano avatar

L'èxit de l'edició de l'any passat avala la celebració de la segona edició del Norai Festival, Music&Camp, que es celebrarà del 19 al 21 de maig al Càmping Nàutic Almata de Sant Pere Pescador i que combina la música i l'oci. El cartell, encapçalat per Mishima, Maria Rodés i Miqui Puig, reuneix el millor del panorama musical català independent.

L’any passat el Norai Music & Camp va viure la seva primera edició, que va ser un èxit absolut, ja que la quinzena de propostes que incloïa el cartell, amb les actuacions de Ferran Palau, Renaldo & Clara, Hidrogenesse, Ladilla Rusa, Invisible Harvey, Doble Pletina, Navarri, Supermon, Pin&Pon DJs o Nacho Ruiz, van ser seguides per aproximadament unes 600 persones. Enguany, el Càmping Nàutic Almata, ubicat a Sant Pere Pescador i organitzador de l’esdeveniment, apuja l’aposta i presenta un cartell que encapçalen Mishima, Maria Rodés i Miqui Puig. Es tracta d’un cartell completíssim, en el qual també s’hi troba la flor i nata del panorama musical català independent. La Estrella de David, Pájaro Sunrise, La Paloma, Marta Knight, Puzzles y Dragones, Júlia Amor, Hola Lis, Tou o Tronco també formen part de la nòmina de grups i artistes que hi participaran.

Norai2 scaled

El Norai Music & Camp Festival combina la música i l'oci de manera magistral. Foto: Norai Festival.

Marta Kinght obrirà el Norai Music & Camp Festival (dia 19, 21h) a l’Escenari Riu, un dels dos escenaris amb què comptarà l’esdeveniment. La seva actuació anirà seguida de la del grup La Paloma (22h) i tancarà la nit el cantant, Dj i divulgador musical Miqui Puig (23:05h). Els entreactes aniran a càrrec de Pin&Pon Djs. Marta Knight és un magnífic exponent de l’indie rock del país que, des de la seva aparició, l’any 2017, ha anat madurant i ha guanyat profunditat i matisos. La Paloma és un grup madrileny de noise pop que remet amb la seva manera de fer a Dinosaur jr. i Los Planetas, mentre que Miqui Puig necessita poca presentació, ja que es tracta d’una de les figures més venerades del nostre panorama musical, no només per la seva faceta com a músic i cantant, sinó també per la de divulgador de la música amb el seu fantàstic programa Pista de Fusta a iCat (Catalunya Ràdio). En aquest cas, l’artista de l’Ametlla del Vallès oferirà el concert Miqui Puig Canta -ha estrenat ja el volum 7- amb la seva banda habitual.

miqui puig slider 2

El cantant Miqui Puig, en una imatge de promoció. Foto: Web Miqui Puig.

La segona jornada del Norai Music & Camp Festival, la de dissabte 20 de maig, és la més atapeïda, ja que hi haurà activitat durant tot el dia en els dos escenaris que estaran habilitats. Al matí i l’inici de la tarda l’activitat es durà a terme a l’escenari piscina. Obriran la jornada Hola Lis (12:15h) i Tronco (13:15h), amb entreactes de Siamiss Djs. Precisament aquest mateix duet oferirà més tard, després de dinar (16:30h) també a l’escenari piscina, l’espectacle infantil We can be superheroes. Anna i Maria (Siamiss Djs) van ser residents del Pop Bar de la sala Razzmatazz de Barcelona durant 10 anys i es van convertir en un referent de l’escena indie barcelonina. Hola Lis és el projecte musical d’Elisa Bernal, que lidera la formació Hibernales juntament amb el seu germà Eloy. Bernal ha col·laborat amb el duet de germans Conxita i Fermí Herrero, que formen Tronco i que li agafaran el relleu. A la tarda, l’activitat musical es traslladarà a l’escenari riu, amb una veritable traca: l’indie pop dels madrilenys Puzzles y Dragones (19:20h), el folk introspectiu i l’electrònica de Pajaro Sunrise (20:25h), el duet que formen Maria Rodés y La Estrella de David (21:30h), els sensacionals Mishima (22:40h) i Dj. Coco (00:00h), tot plegat enllaçat en els entreactes per La Fonoteca Barcelona Dj.

Norai3 scaled

El cantautor Ferran Palau va actuar en la primera edició del festival. Foto: Norai Festival.

La darrera jornada del festival, el diumenge dia 21, només hi haurà activitat amb matí, a l’escenari piscina. Hi actuaran Tou (12:15h) i Júlia Amor (13:15h), mentre que Supermon Dj es farà càrrec dels entreactes. Tou, Albert Segura, interpreta un pop emotiu que reflexiona sobre l’amor perdut, la solitud i el present, utilitzant sintetitzadors i guitarres per generar una estranya llum en la foscor. Per la seva banda, Julia Amor és una cantant andorrana establerta a Barcelona que va aparèixer durant la pandèmia, mesclant guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes per crear un pop de contrastos.

Seran tres dies que transcorreran en un espai natural protegit de 17 hectàrees en el qual adults, joves i famílies tindran l’oportunitat de viure una experiència immersiva, musical i d’oci sostenible, en un paradís de natura. El Norai es vol reafirmar en la idea de convertir-se en un espai íntim de música i natura, consolidant-se com el festival de música independent de petit format i ambient familiar de l Empordà. No hi ha millor reclam que el que figura al mateix lloc web del Norai Music & Camp Festival: La natura ens deixa la platja i el riu. Els artistes posen la música. Tots fem la màgia. Family, friends & dogs friendly. Bicis, tricicles, patinets, cometes, taules de surf, raquetes, pilotes i altres objectes varis no contaminants, welcome. Els cotxes, no es mouen! Music & camp, TOT, en un mateix espai.

Norai4

Una imatge de l'edició de l'any passat del festival. Foto: Norai Festival.

Però l’activitat al Norai no es limita només a la música, també s’organitzen tornejos de volei platja i futbito, estan a la disposició dels campistes les pistes de tenis, de padel i les taules de ping pong, hi ha la possibilitat de fer padel surf al riu o anar en kaiak al mar, a més de visitar el Parc dels Aiguamolls, caminar per la platja, fer un bany a la piscina o una sessió de ioga matutina. També hi ha organitzades activitats infantils per als més menuts i alguna sorpresa.

Skip to content