campings girona 4 campings girona 4
BLOG

Els millors càmpings de la Costa Brava, a l'elit d'Europa

FOTÒGRAF Associació Campings in Girona

BLOG

Els millors càmpings de la Costa Brava, a l’elit d’Europa

Els càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona estan de moda a tota Europa, i no és casualitat.

Els càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona estan de moda a tota Europa, i no és casualitat. La bona feina duta a terme els darrers anys està donant els seus fruits, perquè es renoven serveis prioritzant la qualitat i el confort, es modernitzen instal·lacions apostant per la sostenibilitat i es cuiden tots els detalls, absolutament tots. Tant és així, que el referent del sector a Europa, la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, acaba d’atorgar a dos càmpings de la Costa Brava els prestigiosos ACSI Awards 2022, uns guardons que molt merescudament situen els càmpings gironins entre els millors d’Europa.

Els càmpings guanyadors s’han escollit a partir de 50.000 vots rebuts d’usuaris de tota Europa que han viscut en primera persona l’experiència dels càmpings.

foto restaurante Internacional de Calonge

L’Internacional de Calonge, un càmping per llepar-se els dits

La cuina del restaurant BlauVerd, del càmping Internacional de Calonge, es caracteritza per una carta àmplia i variada, que treballa amb productes de la zona i combina la tradició amb la modernitat i la qualitat dels seus plats.

I aquest equilibri, juntament amb la satisfacció dels clients, li ha valgut el premi en la categoria “Millor restaurant de càmping”, que reconeix aquest valor afegit que el diferencia dels restaurants del sector dels càmpings

foto ducha para perros camping Aquarius

L’Aquarius de Sant Pere Pescador, l’atenció total per a les mascotes

Situat a la immensa platja de Sant Pere Pescador, el càmping Aquarius ho té tot perquè gaudiu d’unes vacances immillorables amb el vostre gos. Compta amb diverses parcel·les adaptades i una zona destinada a les mascotes, així com dutxes per als animals i espais per passejar i jugar amb ells.

La cura que han tingut amb cuidar aquesta oferta, mantenint la tranquil·litat per a tots els usuaris del càmping, els ha valgut rebre el premi europeu en la categoria “Millor càmping per al seu gos”.

Piscina ballena alegre sant pere

Els millors càmpings a la Costa Brava

Aquests premis d’àmbit continental refermen els resultats de les inversions constants i l’aposta decidida dels càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que gaudeixen del reconeixement del sector. Fa pocs mesos el col·lectiu també va rebre un altre destacat premi, el concedit al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, amb el guardó que l’acredita com a millor establiment europeu en la categoria de sostenibilitat i consciència mediambiental.

També a principis d’any l’Internacional de Calonge ja va rebre un altre guardó, el prestigiós DCC-Europa Preis de Platí. A més, el Salatà de Roses va quedar finalista en la categoria d’accessibilitat dels premis de l’ADAC; i l’Empordà de l’Estartit, en la categoria de millor càmping familiar que concedeix l’ANWB, l’associació de referència als Països Baixos.

Saltar al contingut